Antena Meniu Search
x

Turiştii care au consumat toată băutura din avion în 25 de minute, în drum spre Turcia. Echipajul, şocat: "N-am mai păţit aşa ceva!"

Un grup de turişti britanici a şocat echipajul unui zbor operat de compania aeriană turcească SunExpress. Potrivit Mirror, petrecăreţii puşi pe distracţie au dat gata toată băutura din avion în doar 25 de minute de la decolare.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 15:33

Au început vacanţa cu valuri de alcool - Shutterstock (scop ilustrativ)

Directorul unei companii aeriene a dezvăluit că prima oară când SunExpress a operat un zbor din Marea Britanie, pasagerii au consumat toată băutura de la bord în doar 25 de minute de la decolare. 

Au început vacanţa cu mult alcool

Max Kownatzki, directorul executiv al companiei turceşti, a detaliat păţania pentru TTG. Acesta susţine că turiştii britanici sunt mai "hedonişti" decât restul pasagerilor europeni, dar şi gata să cheltuie sume importante de bani.

"Am rămas fără bere şi vin la 25 de minute de la decolare. N-am mai păţit aşa ceva niciunde în altă parte", povesteşte Max Kownatzki. Însă pentru turiştii britanici asta nu ar fi o noutate: mulţi dintre ei recunosc că le place să înceapă vacanţa "cum se cuvine", cu câteva pahare de alcool.

Copania operează săptămânal 136 de curse aeriene din UK spre diverse destinaţii turistice din Turcia. Majoritatea zborurilor au destinaţia Antalya.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Turiştii care au consumat toată băutura din avion în 25 de minute, în drum spre Turcia. Echipajul, şocat: "N-am mai păţit aşa ceva!"