Antena Meniu Search
x

Video Ucis în lanul de porumb. O combină agricolă l-a strivit până la moarte în timp ce dormea, pe un câmp din Olanda

Descoperire îngrozitoare, zilele trecute, în Sevenum, o localitate din Olanda aflată chiar la granița cu Germania. Un cuplu în vârstă a alertat serviciile de urgență, după ce a găsit, la marginea unui câmp, un bărbat mort, fără un picior. Anchetatorii cred că omul a fost strivit de o combină agricolă, în timp ce dormea în lanul de porumb. Identitatea victimei nu a fost încă dezvăluită.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.10.2023, 11:49

Pentru polițiști, varianta crimei sau cea a sinuciderii sunt puțin probabile. Ipoteza luată în calcul de anchetatori este un accident. Se presupune că bărbatul dormea pe câmp și a fost lovit de o combină agricolă în momentul recoltării porumbului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările ulterioare ar trebui să ofere mai multă claritate cu privire la cauza exactă a morții, dar suspiciunea unui accident fatal este foarte puternică, a spus purtătorul de cuvânt al poliției, potrivit publicației olandeze De Telegraaf.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost găsit mort, fără un picior

Porumbul avea în jur de 2 metri înălțime, în momentul tragediei, iar martorii oculari au declarat că bărbatului îi lipsea un picior.

Identitatea victimei nu a fost încă dezvăluită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ucis în lanul de porumb. O combină agricolă l-a strivit până la moarte în timp ce dormea, pe un câmp din Olanda