Antena Meniu Search
x

Ultimele clipe din viaţa unei tinere sfâșiate de un rechin alb. Fata de 19 ani era în vacanţă cu prietenii, în Noua Zeelandă

O tânără de 19 ani, care a fost atacată mortal de un rechin alb, nu a mai avut nicio şansă din cauza faptului că a pierdut prea mult sânge până când salvamarii au reuşit să o scoată din apă, a dezvăluit un medic legist. Tragedia a avut loc în Noua Zeelandă.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 22:35

Tânăra de 19 ani a fost ucisă de un rechin alb
Tânăra de 19 ani a fost ucisă de un rechin alb - Facebook

Detaliile sfâșietoare au apărut în jurul ultimelor momente din viaţa lui Kaelah Marlow. Tânăra de 19 ani înota cu prietenii ei, când a fost atacată brusc de un rechin alb. Înainte de tragedie, amicii ei au decis să se întoarcă la țărm deoarece au simțit că curentul a devenit prea puternic, dar tânăra a continuat să înoate, relatează Daily Mail.

În acel moment, salvamarii monitorizau grupul și au decis să folosească o barcă de salvare gonflabilă pentru a verifica dacă totul este în regulă. Medicul legist Michael Robb a decis că salvamarii nu ar fi putut face nimic pentru a-i salva viața din cauza rănilor îngrozitoare. Potrivit raportului, tânăra nu părea să aibă probleme în momentul în care barca s-a desprins de mal. Cu toate acestea, ea a fost brusc atacată înainte ca echipa să o ajungă din urmă pentru a verifica dacă este bine.

"Kaelah era într-adevăr panicată și flutura cu brațul în apă înainte de a fi trasă în barcă", a spus prietena ei. Victima a fost auzită țipând "rechin", în timp ce salvamarii încercau să ajungă la ea. Trupul ei a fost în cele din urmă scos din apă, dar era prea târziu din cauza muşcăturii suferite. Ambarcaţiunea a fost dusă la țărm, iar un salvamar a aplicat presiune pe coapsa ei dreaptă, în timp ce un altul i-a făcut un garou.

Medicul legist a răspuns la o întrebare extrem de arzătoare

"Făcea zgomot, dar nu răspundea la voci și părea să sufere o mică criză", a spus medicul legist. În ciuda eforturilor lor, tânăra a murit din păcate pe plajă. Acesta a mai spus că fata a suferit "pierderi masive de sânge într-un interval foarte scurt de timp". Deşi incidentul a avut loc cu câteva luni bune în urmă, abia acum a venit o concluzie clară cu privire la întrebarea dacă tânăra putea sau nu fi salvată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Ultimele clipe din viaţa unei tinere sfâșiate de un rechin alb. Fata de 19 ani era în vacanţă cu prietenii, în Noua Zeelandă