Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultimele ore din viaţa unui tânăr de 31 de ani, bolnav de cancer. Marele vis spulberat al lui Liam şi durerea familiei, care pregăteşte hainele de doliu

Un tânăr din Marea Britanie îşi vede marele vis spulberându-se în faţa lui, odată cu zilele lui numărate. La doar 31 de ani, Liam Griffiths voia doar să ducă o viaţă normală şi să pornească într-o călătorie cu maşina alături de tatăl său. Destinul pare să aibă însă alte planuri pentru el. Suferă de cancer în fază terminală, iar familia sa pregăteşte hainele de doliu.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 15:10

Un tânăr de 31 de ani, fost muncitor pe platformă, trăieşte zile cumplite, poate ultimele din viaţa sa. Pentru Liam Griffiths, timpul se numără acum în secunde, minute şi ore. Potrivit Mirror, poate să moară în orice moment, răpus de cancerul intestinal ajuns în fază terminală.

Marele vis al tânărului, spulberat

Mereu a fost un om simplu, care aprecia lucrurile mărunte în viaţă. Iar marele său vis, să călătorească alături de tatăl său, cu maşina, va rămâne neîmplinit. Medicii nu-i mai dau nicio şansă lui Liam, bolnav pe patul de moarte.

Acesta a vorbit însă cu mult curaj despre boala sa. Înainte să primească diagnosticul crunt, suferea de dureri de stomac, crampe şi vărsături. Însă şi-a spus că nu e mare lucru şi, presat de lipsa banilor, a amânat să meargă la medic. Este o greşeală pe care o va regreta şi dincolo de mormânt, spune el.

Pe acelaşi subiect

Diagnosticat cu cancer la 31 de ani

Când a aflat că suferă de cancer la intestin, întreaga lume i s-a spulberat. "E ultima zi din viaţa fiului meu", a anunţat acum Susan Huskinson, mama lui Liam. "Suferă dureri cumplite. Vrea să se ducă acum, nu mai poate îndura viaţa aşa cum e ea acum. Eu, tatăl şi fratele lui stăm cu rândul la patul lui, ca atunci când deschide ochii să ne vadă acolo. Mi se rupe sufletul, doar e copilul meu şi nu îmi pot imagina viaţa fără el", adaugă ea.

Întreaga familie şi-a tatuat cuvintele "Forever Young", veşnic tânăr, ca un tribut adus lui Liam şi bătăliei sale cu boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Ultimele ore din viaţa unui tânăr de 31 de ani, bolnav de cancer. Marele vis spulberat al lui Liam şi durerea familiei, care pregăteşte hainele de doliu