Antena Meniu Search
x

"Umilit" de cea cu care avea întâlnire, un bărbat a atacat 6 femei, la întâmplare. Cursă nebună, pe bicicletă, prin Belfast

Pedalând pe bicicletă, timp de două ore, după ce a fost "umilit" de o femeie care nu s-a prezentat la întâlnire, un bărbat din Belfast a atacat cu cuţitul şase persoane. Orbit de furie, şi-a ales victimele la întâmplare, rănindu-le din simplul motiv că sunt femei, la fel ca cea care "i-a distrus viaţa". Acum, Dermott McIlveen a fost închis şi va plăti pentru fapta sa cu nouă ani după gratii.

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 10:34

Bărbatul şi-a ales victimele la întâmplare
Bărbatul şi-a ales victimele la întâmplare - Poliţia din Belfast via Mirror

Dermott McIlveen a atacat şase femei, cuprins de furie după ce s-a simţit umilit de o alta. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a pornit într-o cursă nebună, pe bicicletă, înarmat cu un cuţit. Timp de două ore, a atacat la întâmplare doamnele şi domnişoarele care i-au ieşit în cale, lăsându-le apoi să sângereze pe trotuar şi fugind fără să privească în urmă. Pe unele le-a rănit cu cuţitul, unde a nimerit, iar pe altele le-a lovit în zona capului. Mai multe femei au fost înjunghiate în gât, arată surse judiciare. În ajutorul poliţiştilor, care au demarat atunci o investigaţie, au venit imaginile surprinse de camere de supraveghere din mai multe zone din oraş.

Sentinţa primită de bărbat, după "maratonul" atacurilor

Însă odată arestat, Dermott McIlveen a invocat o pierdere de memorie subită. Acesta, bolnav de autism, a povestit că ieşise la o întâlnire nefericită, iar o femeie l-a lăsat baltă. Sătul să o aştepte la bar, singur şi umilit, şi-a dorit să se răzbune pe femei, în general, întrucât acestea ar fi de vină "pentru tot ce a îndurat de-a lungul vieţii"

Pentru fapta nesăbuită, care s-a petrecut în octombrie 2020, bărbatul va fi închis timp de nouă ani, cu asistenţă psihologică. Judecătorul Patrick Kinney deplânge impactul dramatic pe care fapta condamnatului l-a avut asupra victimelor sale. "Trebuie să protejăm femeile de violenţa unor asemenea bărbaţi", a spus el după proces, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Umilit" de cea cu care avea întâlnire, un bărbat a atacat 6 femei, la întâmplare. Cursă nebună, pe bicicletă, prin Belfast