Antena Meniu Search
x

Cercul vicios al răzbunării. Un tânăr, închis pentru moartea unei fetiţe de 2 ani, a sfârşit linşat de deţinuţi. Anchetă în penitenciarul din SUA

Pe când era adolescent, un tânăr american a împuşcat mortal o fetiţă de doar 2 ani, iar pentru fapta lui a primit o sentinţă de 31 de ani după gratii. Însă nu va apuca să-şi ispăşească pedeapsa. Tânărul, acum în vârstă de 24 de ani, a fost ucis de un grup de deţinuţi, în incinta penitenciarului.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 13:23

Un tânăr a fost linşat de deţinuţi, într-o închisoare din SUA
Un tânăr a fost linşat de deţinuţi, într-o închisoare din SUA - Shutterstock

La doar 17 ani, Semajs Short a devenit criminal. Tânărul american a fost condamnat la 31 de ani de închisoare după ce a împuşcat-o mortal pe Dy’Unanna Anderson, o fetiţă de doar doi anişori. Şi-a recunoscut fapta şi a ispăşit o mică parte din pedeapsă, dar destinul avea alte planuri cu el. Potrivit autorităţilor din SUA, acesta a murit, ucis în plină zi de un grup de deţinuţi.

Incidentul s-a petrecut marţi, în Penitenciarul Bertie din Windsor, Carolina de Nord, relatează Mirror. Mai mulţi deţinuţi au fost răniţi, la rândul lor, în atac, dar medicii au declarat că sunt în afara oricărui pericol.

Crima care l-a adus după gratii pe tânăr

Cu şapte ani în urmă, moartea fetiţei i-a îngrozit pe apropiaţii şi vecinii victimei. Alături de un alt tânăr, Jamonte Moody, Semajs Short a ucis copilul şi a încercat să-i curme viaţa bunicii fetiţei, din răzbunare după decesul unui băiat de 15 ani. Criminalul responsabil de moartea acestuia era fratele mai mare al fetei, Teddy Anderson. Aşa că cei doi adolescenţi şi-au încăcat armele şi au pornit spre locuinţa unde bunica şi nepoţica se odihneau. Urcaţi pe aparatul de aer condiţionat, au început să tragă, unul din gloanţe lovind-o în cap pe fetiţă. Şi bunica a fost rănită grav, însă a reuşit să se recupereze cu ajutorul medicilor. 

"Este un eveniment cutremurător, care a şocat întreaga comunitate - mai ales că e vorba despre uciderea unei fetiţe de 2 ani şi o tentativă de omor asupra bunicii acesteia", a declarat atunci oficialul judiciar Valerie M. Asbell. În prezent, poliţiştii anchetează moartea lui Semajs Shor, pentru a identifica motivele care i-au răsculat pe deţinuţi împotriva sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cercul vicios al răzbunării. Un tânăr, închis pentru moartea unei fetiţe de 2 ani, a sfârşit linşat de deţinuţi. Anchetă în penitenciarul din SUA