Antena Meniu Search
x

Un adolescent chinez, vândut de părinți când era doar un bebeluș, s-a sinucis după ce aceștia l-au respins din nou

Un adolescent chinez care și-a regăsit părinții la 17 ani după ce -au vândut, s-a sinucis după ce aceștia l-au respins in nou, scrie Daily Mail. Liu Xuezhou a fost găsit fără viață în Sanya, pe insula Hainan.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 14:51

Un adolescent chinez, vândut de părinți când era doar un bebeluș, s-a sinucis după ce aceștia l-au respins din nou
Un adolescent chinez, vândut de părinți când era doar un bebeluș, s-a sinucis după ce aceștia l-au respins din nou - Weibo

Povestea lui Liu Xuezhou a devenit virală, după ce adolescentul a publicat o înregistrare video în care făcea apel la ajutor pentru a-și găsi familia biologică. Adolescentul a povestit că s-a născut în provincia Hebei, "undeva între 2004 - 2006" și a fost vândut de părinți unei alte familii, care l-a și adoptat. 

Din nefericire, familia sa adoptivă a murit în urma unui incident cu artificii, pe când el avea doar patru ani. Liu a fost îngrijit de părinții mamei adoptive, care au supraviețuit cu ajutorul alocației băiatului și cu sprijinul bunicilor din partea tatălui adoptiv. Pentru a-și termina studiile, adolescentul a fost nevoit să lucreze cu jumătate de normă, scrie Daily Mail.

Ulterior, la sfârșitul lunii decembrie 2021, a anunțat că a reușit să-și găsească părinții biologici. Pe 27 decembrie s-a întâlnit cu tată său în Shijiazhuang, însă acesta nu a vrut să-l primească înapoi acasă, spunându-i că are o altă familie și a divorțat de mama sa. 

Reuniunea cu mama sa s-a desfășurat în aceleași condiții. Femeia l-a repins în momentul în care băiatul i-a cerut ajutor financiar. Aceasta i-a spus că "își dorește o viață liniștită" și are deja o familie de întreținut. 

Pe acelaşi subiect

Părinții biologici i-au plătit o scurtă vacanță

Însă, cei doi părinți au convenit să-i plătească o scurtă vacanță în Sanya, locul în care Liu s-a și sinucis. Tânărul își dorea ca cei doi să-l accepte ca pe un fiu sau să-l ajute cu plata chiriei, dar când aceștia au refuzat, i-a amenințat că îi va da în judecată. 

Pe măsură ce povestea sa a devenit tot mai cunoscută, Liu a început să primească amenințări și mesaje pline de ură din partea oamenilor. Ulterior, pe contul de Weibo al tânărului a apărut un mesaj de adio în care se menționa locul în care se va sinucide. 

Mătușa sa a fost cea care a confirmat că, într-adevăr, Liu și-a luat viața la câteva ore după ce a publicat mesajul, trupul său neînsuflețit fiind descoperit pe plaja din Sanya.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un adolescent chinez, vândut de părinți când era doar un bebeluș, s-a sinucis după ce aceștia l-au respins din nou