Antena Meniu Search
x

Video Un chinez dispărut de 16 ani a căzut în genunchi în fața mamei sale, mărturisindu-i că a plecat de acasă de rușine pentru că a eșuat la facultate

Un chinez care a dispărut fără urmă de lângă familia lui, în urmă cu 16 ani, s-a întors la părinții lui, cerându-și iertare în genunchi și spunându-le că a plecat de rușine pentru că nu a reușit să termine facultatea. ”Ne-a frânt inimile că nu am putut să-l găsim”, a spus tatăl lui, în momentul revederii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2021, 13:26

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, identificat doar prin numele său de familie, Wang, s-a reunit cu familia sa, pe 16 noiembrie, în orașul Xi'an din China. Într-o filmare postată pe Weibo, versiunea chineză a Twitter-ului, Wang apare plângând și prăbușindu-se în genunchi în fața mamei sale, pe care nu a mai văzut-o din 2005. 

Tânărului i-a fost rușine să dea ochii cu părinții lui, după ce a eșuat la facultate

Potrivit unei  declarații a Autorității Vamale din Xi'an, Wang a fost un elev de top în liceu în 2001. Dar din 2005 a întrerupt orice contact cu familia sa, care locuia la 10 ore depărtare în provincia Shandong. Asta pentru că s-a simțit profund stânjenit și incapabil să-și înfrunte părinții, după ce a devenit dependent de jocuri video și a eșuat la facultate, scrie Business Insider.

Wang a trăit timp de 16 ani fără niciun contact cu familia lui, lucrând ca muncitor cu ziua și făcând tot felul de slujbe fără calificare și care nu necesitau să se înregistreze la autoritățile locale.

Pe acelaşi subiect

Recent, el a fost reunit cu familia sa după ce s-a prezentat la autoritățile din Xi'an pentru a-și reînnoi actul de identitate. Oficialii au descoperit că era pe lista persoanelor date dispărute și au contactat familia sa din Shandong.

În presa locală, Wang a povestit că a acceptat slujbe care să-i permită să-și plătească masa și cazarea în cei 16 ani departe de casă și că nu s-a întors din cauza rușinii.

Părinții lui Wang l-au căutat ani la rând, sperând ca el să nu fie mort

Tatăl lui Wang a povestit la rândul său că a călătorit în Xi'an de cel puțin două ori pe an pentru a-și căuta fiul. 

„De fiecare dată când veneam rămâneam aproximativ o săptămână. Am bătut fiecare stradă din Xi'an și am căutat în fiecare internet cafe. Ne-a frânt inimile că nu am putut să-l găsim”, a spus el.

Mama lui Wang a spus că s-a pregătit pentru ce este mai rău și că a crezut timp de ani de zile că fiul ei probabil a murit. 

„Nu am auzit nimic de el timp de atâția ani încât mă necăjeam în fiecare zi doar să mă gândesc la ce ar fi putut păți. Dar nu îl învinuiesc. Sunt doar fericită să îl văd din nou”, a spus aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un chinez dispărut de 16 ani a căzut în genunchi în fața mamei sale, mărturisindu-i că a plecat de acasă de rușine pentru că a eșuat la facultate