Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a sunat prietena: a rugat-o să-l ajute să scape de cadavru

Un adolescent a dezvăluit că a comis o crimă, într-un mesaj trimis pe Instagram unei prietene. I-a cerut acesteia să-l ajute să scape de cadavru. Joshua Cooper, în vârstă de 16 ani, din Bensalem, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de uciderea unui tânăr de 13 ani.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 09:27

Un adolescent de 16 ani a ucis o tânără de 13 ani
Un adolescent de 16 ani a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a sunat prietena: a rugat-o să-l ajute să scape de cadavru - Profimedia

Joshua Cooper, în vârstă de 16 ani, din Bensalem, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de uciderea unui tânăr de 13 ani. Poliția a fost contactată de prietena lui Joshua după ce aceasta a primit mesajul terifiant pe Instagram, relatează Mirror.

În timpul apelului, tânăra a explicat poliției că băiatul i-a trimis un video pe Instagram în care recunoștea crima comisă. Aceasta susține că, în video, Joshua i-a spus că a ucis pe cineva, apoi i-a arătat cadavrul, apoi i-a cerut ajutorul pentru a îngropa cadavrul.

Tânărul a încercat să fugă de polițiști, dar a fost prins

În urma apelului telefonic, ofițerii s-au dus la locuința adolescentului, unde au găsit victima moartă, în baie, constatând că era împușcată. La sosire, ofițerii au remarcat faptul că băiatul a încercat să curețe locul în care s-a produs crima, pentru a-și ascunde urmele.

Joshua a fugit de polițiști, dar au reușit să-l prindă și să-l rețină. El a spus poliției că „a fost un accident”, susținând în timpul interogatoriului că acesta curăța seiful tatălui său și a scos armele de foc care se aflau înăuntru.

 „Am auzit o împușcătură. Am ieșit să văd ce se întâmplă și l am văzut pe băiat, agitat, plimbându-se de colo-colo. Am vorbit și părea tulburat”,a declarat un locatar.  Lui Joshua i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și a fost trimis la Centrul de detenție pentru minori Edison. El se confruntă cu acuzații de omucidere penală și are o audiere preliminară fixată pentru 7 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a sunat prietena: a rugat-o să-l ajute să scape de cadavru