Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiețel a fost tăiat pe tot corpul de mama sa, care încerca să-l exorcizeze, în Rusia. "De ce nu înțelegeți? Trebuia să izgonesc demonii"

Un băiețel din Rusia a fost tăiat pe tot corpul și lăsat să sângereze de mama sa, care încerca să-l exorcizeze. Când l-au văzut pe copil, medicii au rămas șocați de starea î care acesta fusese adus la spital, scrie Daily Star.

de Redactia Observator

la 18.08.2021 , 12:29

Un băiețel a fost tăiat pe tot corpul de mama sa, care încerca să-l exorcizeze, în Rusia. "De ce nu înțelegeți? Trebuia să izgonesc demonii" Un băiețel a fost tăiat pe tot corpul de mama sa, care încerca să-l exorcizeze, în Rusia. "De ce nu înțelegeți? Trebuia să izgonesc demonii" - Profimedia Images

Kristina Litvina, o femeie în vârstă de 25 de ani din Rusia, și-a tăiat băiețelul pe tot corpul în încercarea de a-l exorciza. După ce a terminat ritualul morbid, femeia i-a implorat pe vecini să cheme ambulanța. Copilul avea răni pe mâini și pe abdomen, iar în camera era sânge peste tot. 

“Am văzut multe la viața mea, dar niciodată așa ceva”, a declarat unul dintre vecinii care au intervenit pentru salvarea micuțului. Acesta a mai povestit că nici medicii sosiți la fața locului nu se așteptau să vadă o astfel de scenă.

Echipaju de pe ambulanță, sosit la locuința femeii, a reușit să salveze viața băiețelului, în timp ce mama sa stătea tăcută, pe scaun, fără nicio reacție. Întrebată ce s-a întâmplat, Kristina a reacționat: “De ce nu înțelegeți? Trebuia să izgonesc demonii”.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost reținută, fiind acuzată de tentative de crimă. “Pedeapsa pentru această crimă poate ajunge și la 15 ani de închisoare. Mama și-a recunoscut fapta în timpul interogatoriului. Aceasta le-a spus investigatorilor că voia să alunge demonii fiului său”. 

În prezent, copilul se află la spital, sub supravegherea medicilor, iar starea sa de sănătate este bună. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Un băiețel a fost tăiat pe tot corpul de mama sa, care încerca să-l exorcizeze, în Rusia. "De ce nu înțelegeți? Trebuia să izgonesc demonii"