Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Ohio a murit după ce a fost împuşcat de opt poliţişti, după o goană nebună în trafic

Un bărbat din Ohio, în vârstă de 25 de ani, a suferit cel puţin 60 de răni pe corp, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Era urmărit în trafic şi ar fi încercat să tragă în ofiţeri de mai multe ori, în timp ce conducea.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 18:16

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:30, lunea trecută, când Walker a fugit de ofițeri în timp ce aceștia au încercat să-l oprească în trafic, pentru o încălcare a regulilor de circulație. Opt ofiţeri de poliţie au tras cu armele după ce aceştia i-au urmărit maşina bărbatului mai multe minute în şir, timp în care bărbatul ar fi început să tragă cu arma din vehicului pe care îl conducea, redactează CNN.

Jayland Walker era dezarmat în momentul în care a fost ucis, deşi o armă a fost recuperată din maşina acestuia după ce a fost împuşcat.

Conform polițiștilor, după câteva minute, Walker ar fi coborât din mașină și ar fi început să fugă pe jos, moment în care a fost împușcat. „S-a oprit şi s-a întors rapid către ofiţeri, iar aceştia au început să tragă”, a declarat şeful poliţiei din Ohio, Stephen Mylett.

Şeful poliţiei din Akron, Ohio, a spus că încă nu a fost confirmat numărul de gloanţe care s-au tras în Jyland Walker. “Cu toate acestea, pe baza videoclipului, anticipez că numărul va fi mare. Au fost trase o mulţime de gloanţe”, a mai adăugat acesta.

Pe acelaşi subiect

În timp ce un raport al autopsiei a constatat că Walker a suferit cel puţin 60 de răni, medicul legist încă examinează pentru a constata cu exactitate de câte ori a fost împuşcat acesta.

Cum s-a desfăşurat incidentul

Videoclipul difuzat de poliţie include imagini de la camerele purtate pe uniformă ale celor 13 poliţişti care s-au aflat la faţa locului.

La aproximativ 40 de secunde de la momentul în care tânărul de 25 de ani a fugit, „un sunet puternic de împuşcătură s-a auzit pe camerele purtate de către poliţişti” au spus autorităţile. Focurile de armă au început după ce poliţia i-ar fi cerut fugarului, coborât din maşină, să-şi pună mâinile la vedere pentru a fi siguri că acesta nu avea nicio armă în posesia sa.

O anchetă este în continuă desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Ohio a murit după ce a fost împuşcat de opt poliţişti, după o goană nebună în trafic