Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK și-a băgat fiul în pământ, după ce a condus cu viteză. Trebuia să-l la un meci, dar l-a condus spre moarte: "A fost iubit de toată lumea"

Și-a condus fiul spre moarte. Un bărbat care și-a băgat fiul în mormânt, după ce a condus cu viteză, a fost scutit de închisoare. Cei doi mergeau împreună la un meci și urmau să petreacă un moment tată-fiu, însă nu au mai ajuns pe stadion.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 22:32

Trebuia să-l la un meci, dar l-a condus spre moarte: "A fost iubit de toată lumea"
Un bărbat din UK și-a băgat fiul în pământ, după ce a condus cu viteză - Lincolnshire Police

Paul Vines conducea un Ford Galaxy pe B1190 cu o viteză mult mai mare decât cea legală. Cu copilul în mașină și lipsit de conștiință, a băgat piciorul în accelerație și a ignorat semnele de circulație care indicau că suprafața drumului pe care se află este una periculoasă. Bărbatul de 47 de ani a pierdut controlul și s-a ciocnit de un Mercedes Benz, ajungând într-un șanț. În mod tragic, fiul său Edward, cunoscut sub numele de Ted, a fost rănit grav la cap și a murit pe loc, relatează Mirror.

Copil a murit pe loc, din cauza rănilor grave

Victoria Frost, femeia care se afla în cealaltă mașină, a suferit și ea răni grave, inclusiv patru vertebre fracturate și o gleznă ruptă. Paul, din Alford, Lincolnshire, a plâns în timpul procesului. A plecat vinovat pentru că și-a omorât copilul, prin conducere imprudentă. Imprudența însă nu a fost pedepsită. Bărbatul a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Femeia rănită în accident a decis să nu depună plângere, pentru a-l învăța o lecție pe bărbat. 

Vreau ca domnul Vines să știe că toată lumea face greșeli în viață și că nu există ură față de el”, a spus femeia.

Ted a fost iubit de toată lumea. Era fericit, distractiv și genial și avea atât de mulți oameni care îl iubeau. Peste tot unde mergea, Ted își făcea prieteni”, a spus familia copilului, într-o declarație din instanță. 

Pe lângă pedeapsa cu suspendare, bărbatul a fost obligat să efectueze 200 de ore de muncă în folosul comunității și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru doi ani de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK și-a băgat fiul în pământ, după ce a condus cu viteză. Trebuia să-l la un meci, dar l-a condus spre moarte: "A fost iubit de toată lumea"