Antena Meniu Search
x

Un bărbat român a murit la Paris. S-a înecat în timp ce îşi salva iubita care a vrut să se sinucidă

Un bărbat de naționalitate română s-a înecat, joi dimineaţa, în canalul navigabil „Canal de l’Ourcq” din Paris. Acesta a încercat să-și salveze iubita care se aruncase în apă, pentru că voia să îşi pună capăt zilelor, după o ceartă în cuplu.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.03.2022, 11:11

Un bărbat român a murit la Paris
Un bărbat român a murit la Paris - Shutterstock - foto ilustrativ

Potrivit poliţiştilor francezi, doi martori aflați la fața locului au sărit la rândul lor în apă, pentru a încerca să-i salveze pe cei doi. Femeia, care s-a aruncat în timp ce se certa cu partenerul, a fost recuperată în viață de personalul brigăzii fluviale și a fost transportată de urgenţă la Spitalul Lariboisière. scrie Le Parisien.

Totul a pornit de la o ceartă în cuplu

Din păcate însă, partenerul femeii, care a sărit în apă pentru a o salva, a fost scos din apă inconștient. Deşi salvatorii i-au acordat primul ajutor, el a decedat câteva minute mai târziu. Cei doi martori curajoși au reușit să iasă singuri din apă. Din cauza temperaturilor scăzute, apa era aproape îngheţată. O anchetă a fost deschisă la secția de poliție a arondismentului 19 din Paris, pentru a se putea confirma că moartea bărbatului a fost, într-adevăr, accidentală. Cazul a fost înaintat Parchetului.

Moartea tânărului aminteşte de un caz similar, în care un irlandez în vârstă de 22 de ani a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita. Femeia îl anunțase că are de gând să se sinucidă și, în ciuda faptului că nu știa să înoate, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a mers după ea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat român a murit la Paris. S-a înecat în timp ce îşi salva iubita care a vrut să se sinucidă