Antena Meniu Search
x

Video Un britanic şi-a sufocat soţia la scurt timp după ce a aflat că are leucemie. Spune că a vrut să îi curme suferinţa

Un britanic în vârstă de 74 de ani şi-a sufocat soţia în casa lor din Cipru, la scurt timp după ce aceasta a fost diagnosticată cu leucemie. Motivaţia bărbatului a fost una halucinantă, spunând că a făcut acest gest pentru a o scăpa pe partenera lui de suferinţă.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 22:49

Cei doi erau căsătoriţi de 52 de ani
Cei doi erau căsătoriţi de 52 de ani - Facebook

David Hunter era căsătorit cu soţia lui de 52 de ani, iar în urmă cu câteva luni ea a fost diagnosticată cu leucemie, medicii spunându-i că zilele de viaţă îi sunt numărate. Pentru a o scăpa de o lungă suferinţă, bărbatul în vârstă de 74 de ani şi-a omorât soţia care era cu un an mai mare. Ulterior a încercat să îşi pună capăt zilelor, dar a ost împiedicat de poliţiştii ciprioţi. 

Anchetatorii au transmis că bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că soţia lui a vrut să moară în pace după ce a aflat diagnosticul. Poliţia a fost alertată cu privire la incident pe 18 decembrie în jurul orei locale 20:00, după ce bărbatul a trimis un mesaj rudelor prin care le spunea ce a făcut. O purtătoare de cuvânt a poliției, Marina Christodoulides, a declarat că ancheta urmărește să stabilească dacă moartea lui Janice a fost premeditată. Înainte de a se muta în Cipru, David lucrase ca miner, iar fostul coleg Bernard McKever, în vârstă de 77 de ani, a declarat presei străine că „A fost un cuplu minunat, oameni foarte drăguți și cumsecade, așa că acestă moarte este una şocantă”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un britanic şi-a sufocat soţia la scurt timp după ce a aflat că are leucemie. Spune că a vrut să îi curme suferinţa