Antena Meniu Search
x

Video Italianul care a ucis-o pe Mihaela cu zeci de lovituri de cuțit s-a sinucis în spital. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului în care era internat

Sandro Sarais, italianul de 56 de ani care a mărturisit că a ucis-o pe Mihaela Nicoleta Kleics, o româncă de 50 de ani, în casa ei din Quartu Sant'Elena, Cagliari, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul s-a aruncat de etajul trei al spitalului Businco, la o săptămână de la oribila crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.12.2021, 10:10

Italianul care a ucis-o pe Mihaela cu zeci de lovituri de cuțit s-a sinucis în spital. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului în care era internat - quotidiano.net / captura video YouTube

Știa că trebuie să părăsească spitalul în câteva ore, cel târziu a doua zi, pentru a fi dus la închisoarea din Uta. Sandro Sarais, arestat pentru uciderea partenerei sale, cu peste 35 de lovituri de cuțit, într-o mansardă din Quartu, a făcut totul în câteva secunde: s-a ridicat din patul de la etajul trei, al Secției de Chirurgie toracică, poate cu scuza că trebuie să meargă la toaletă, a mers la fereastră și, după ce i-a împins pe cei doi polițiști care îl păzeau și care au încercat să-l blocheze, s-a aruncat de etaj. A plonjat în gol doisprezece metri. Bărbatul a fost readus la viață și intubat, dar a murit aproximativ o jumătate de oră mai târziu, potrivit publicației italiene L'Unione Sarda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihaela a fost ucisă cu 35 de lovituri de cuțit

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Mihaela a fost ucisă sâmbătă, 11 decembrie, însă trupul ei neînsuflețit a fost găsit două zile mai târziu, în locuința sa din via della Musica din Quartu. Acuzat de crimă a fost chiar iubitul femeii, italianul Sandro Sarais. Bărbatul de 56 de ani a fugit, dar a fost găsit după ce i s-a localizat maşina. Când i-a văzut pe poliţişti, a încercat să se sinucidă, dar agenţii au reuşit să îl oprească la timp. Interogat, pe patul de spital, individul i-a recunoscut vinovăţia, dar nu şi-a explicat, însă, gestul, şi nici nu a dat alte detalii.

"Eu am fost. Voi spune totul când voi fi mai bine", a declarat Sarais, care a confirmat că și-a ucis partenera la finalul uneia dintre numeroasele certuri și discuții dintre cei doi.

Mihaela Kleics a fost găsită în dormitor, înjunghiată. Cu 35 de răni provocate prin înjunghiere.

Cea care a anunțat carabinierii, îngrijorată că Mihaela nu mai răspunsese la telefon de trei zile, a fost chiar sora femeii, care se află în România. Carabinierii au mers la imobilul de pe via della Music, au deschis ușa locuinței de la etajul al treilea și au făcut descoperirea macabră. 

"Te omor, te omor!"

O moarte anunţată, spun vecinii. 

Cei doi aveau, de aproape un an, o relaţie marcată de certuri şi violenţe. Polițiștii fuseseră chemați în ultimele săptămâni de chiriașii imobilului, îngrijorați de țipetele venite din apartamentul Mihaelei.

"I-am auzit certându-se. El țipa: Te omor, te omor, în timp ce ea îi spunea să plece. Este o moarte prevestită", au spus vecinii femeii, la scurt timp după descoperirea crimei.

Mihaela Kleics a fost ucisă cu 35 de lovituri de cuțit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Italianul care a ucis-o pe Mihaela cu zeci de lovituri de cuțit s-a sinucis în spital. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului în care era internat