Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea

Un cuplu din UK a povestit cum au cumpărat un vechi siloz de cereale pentru 1 liră sterlină și au reușit să îl transforme în casa lor de vis.

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 09:57

Un cuplu a cumpărat un siloz abandonat cu o liră şi l-au transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
Un cuplu a cumpărat un siloz abandonat cu o liră şi l-au transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea - Youtube / Living Big In A Tiny House

Bob Campbell, din Derbyshire, și partenera sa, Carol Ann, au cumpărat structura online și au transformat-o cu grijă într-o casă confortabilă și compactă. După ce și-au pus tot sufletul în acest proiect, cuplul locuiește acum în micuța casă, a cărei renovare a costat aproximativ 4.000 de lire sterline după aproape șase ani, relatează The Sun.

Partenera bărbatului a spus că „nu a fost foarte entuziasmată la început” de proiect, dar a fost „menit să fie”. „Au fost cinci ani extraordinari în care am trăit în natură”, a spus ea.

Cuplul a amenajat, de asemenea, peisajul din jur, care include lucrări de artă și un iaz. Silozul a fost inițial destinat să fie o operă de artă, dar în timp a evoluat într-o „casă mică”. Acesta are o înălțime şi un diametru de patru metri.

Articolul continuă după reclamă

Locuinţa dispune de toate facilităţile

Pe acelaşi subiect

„Este minuscul”, a spus Bob, care a construit aproape totul singur în interiorul silozului, inclusiv un șemineu făcut dintr-o butelie veche de gaz și o masă făcută dintr-o lamă de fierăstrău așezată în beton. Plasticul reciclat a fost folosit pentru a ajuta la izolarea structurii, iar părți din paleta veche au fost tăiate în cărămizi pentru a fi folosite pe pereți. 

Bucătăria dispune de toate facilitățile la care te-ai putea aștepta - cuptor, plită, ceainic și chiuvetă, cu suficient spațiu pentru condimente. Patul se află într-un spațiu de dormit „la etaj”, la care ai acces printr-o scară care se trage în jos. Baia este ascunsă în spatele unei uși inspirate de ceva ce ați putea vedea pe un submarin.

Un duș circular și o toaletă de compostare sunt înghesuite în acest spațiu mic, împreună cu o oglindă și o chiuvetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea