Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un cuplu a murit, după ce a stat timp de trei zile blocat într-o maşină, după un accident rutier. Poliţia din Scoţia a ratat apelul

O tânără mamă a murit, după ce a fost lăsată prinsă între fiarele unei maşini timp de trei zile, alături de partenerul său care, de asemenea, şi-a pierdut viaţa.

de Monica Palade

la 07.09.2021, 13:19

Deşi accidentul a fost raportat la poliţie, oamenilor legii le-au trebuit trei zile ca să răspundă şi să scoată perechea din autoturism.

Poliţia din Scoţia a recunoscut că a contribuit la moartea tinerei Lamara Bell, care era încă vie în momentul când au ajuns la locul accidentului. Aceasta a pledat, marţi, 7 septembrie, vinovată la Înalta Curte din Edinburgh, după moartea lui John Yuill, 28 de ani, şi Lamara Bell, 25 de ani, după accidentul care a avut loc pe M9, în apropiere de Stirling, în iulie 2015.

Au rămas blocaţi între fiarele maşinii

Maşina tinerilor a ieşit de pe autostradă şi se afla în partea de jos a unui terasament în apropiere de o intersecţie, unde au fost lăsaţi între 5 și 8 iulie 2015.

Când poliţiştii au sosit, în sfârşit, la locul incidentului rutier, Yuill era mort, iar Bell se afla în stare critică, murind patru zile mai târziu în spital. Apelul despre accident nu a fost înregistrat în sistemul IT al poliţiştilor, drept pentru care nu a fost un răspuns prompt din partea autorităţilor.

Poliţia a recunoscut că Bell şi Yuill au rămas fără ajutor şi că eșecul său „a contribuit în mod material” la moartea femeii pe 12 iulie a aceluiaşi an la Spitalul Universitar Queen Elizabeth din Glasgow. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Un cuplu a murit, după ce a stat timp de trei zile blocat într-o maşină, după un accident rutier. Poliţia din Scoţia a ratat apelul