Antena Meniu Search
x

Foto Un fotbalist din Costa Rica a murit, după ce a fost atacat de un crocodil. Animalul a fost împușcat, iar salvatorii au reușit să îi recupereze trupul jucătorului

Sfârșit tragic pentru fotbalisul Jesús López Ortiz. Jucătorul lui Deportivo Río Cañas din divizia 3 Costa Rica a murit, sâmbăta trecută, după ce a fost atacat de un crocodil în râul Cañas de Santa Cruz din nordul țării, scrie Le Parisien.

de Monica Palade

la 03.08.2023, 16:52

Mijlocașul de 29 de ani poreclit Chucho a mers să înoate în jurul orei 6 dimineața în râul Cañas de Santa Cruz, în Guanacaste, când a fost atacat de animal.

Doi copii au rămas orfani de tată

Trupul sportivului a putut fi recuperat, după ce crocodilul a fost împușcat. Râul în care s-a produs tragedia este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase din cauza prezenței multor crocodili, relatează Radio Corporation.

„Din păcate, a luat o decizie proastă, iar când s-a dus să facă baie, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat”, a declarat antrenorul său, Luis Montes, pentru presa La Teja. „A fost un băiat foarte politicos și calm (…). A fost un reper pentru fotbalul Río Cañas, este o pierdere pentru tot orașul”, a adăugat el.

Deportivo Río Cañas i-a adus un omagiu mijlocașului pe rețelele de socializare în timpul funeraliilor sale, la care au participat aproximativ o mie de persoane. Fostul număr 10 era tatăl a doi copii de 8 și 2 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un fotbalist din Costa Rica a murit, după ce a fost atacat de un crocodil. Animalul a fost împușcat, iar salvatorii au reușit să îi recupereze trupul jucătorului