Antena Meniu Search
x

Un bărbat aflat în arest la domiciliu i-a implorat pe poliţişti să-l trimită după gratii, ca să nu mai stea cu soţia, în Italia. "Viaţa mea a ajuns un iad, nu mai suport"

Un bărbat din Italia, aflat în arest la domiciliu, s-a prezentat la poliţie şi a cerut să fie încarcerat. Acesta spune că nu mai suportă viaţa acasă împreună cu soţia sa.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 11:20

Vezi și

Carabinierii din Tivoli au anunţat că un albanez în vârstă de 30 de ani, care locuieşte în Guidonia Montecelio, “nu mai poate suporta convieţuirea forţată cu soţia sa”, informează AFP, potrivit news.ro. “Exasperat de situaţie, el a preferat să fugă, prezentându-se spontan la Carabinieri pentru a le cere să îşi ispăşească sentinţa după gratii”, au precizat poliţiştii din Italia.

"Viaţa mea de acasă a ajuns un iad, nu mai suport, vreau să merg la închisoare”

Potrivit căpitanului Francesco Giacomo Ferrante, bărbatul era în arest la domiciliu pentru infracţiuni legate de droguri şi mai avea câţiva ani de ispăşit. “Era acasă cu soţia şi cu familia. Nu pleca nicăieri. A spus: Ascultaţi-mă, viaţa mea de acasă a ajuns un iad, nu mai suport, vreau să merg la închisoare”, a precizat Ferrante.

Bărbatul a fost arestat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu şi autorităţile judiciare au ordonat transferul său la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat aflat în arest la domiciliu i-a implorat pe poliţişti să-l trimită după gratii, ca să nu mai stea cu soţia, în Italia. "Viaţa mea a ajuns un iad, nu mai suport"