Antena Meniu Search
x

Tânără româncă dispărută de câteva zile în Italia, găsită moartă. Trupul fetei era întins pe iarbă, sub un copac

O tânără româncă, în vârstă de 20 de ani, dată dispărută de părinți în urmă cu câteva zile, în Italia, a fost găsită moartă sub un copac, pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.10.2021, 13:47

Tânără româncă dispărută de câteva zile în Italia, găsită moartă. Trupul fetei era întins pe iarbă, sub un copac - mattinopadova.gelocal.it

Trupul fără viață al fetei a fost observat de un bărbat, care alerga în zonă și care a alertat imediat poliția. Potrivit publicației Mattino Padova, tânăra zăcea moartă pe un drum de pământ, pe iarbă, lângă un tufiș, sub un copac.

La fața locului și-au făcut apariția, în scurt timp, echipajele de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Tânăra româncă era dependentă de droguri

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că tânăra de 20 de ani, de naționalitate română, dispăruse în urmă cu câteva zile. Pe 19 octmbrie, părinții au alertat carabinierii din Selvazzano Dentro că fiica lor a plecat de acasă și nu s-a mai întors. O mai făcuse și cu alte ocazii, dar se întorcea de fiecare dată.

Pe acelaşi subiect

În ceea ce privește cauzele morții, descoperirea unor sticle de metadonă, în apropierea cadavrului, ar sugera o supradoză : tânăra, dependentă de droguri, era sub tratament la Sert.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de legiști, iar săptămâna viitoare va fi efectuată autopsia. 

Acum, anchetatorii trebuie să facă o reconstituire a ultimelor ore ale fetei: cu cine a fost tânăra româncă și unde stat de marți până sâmbătă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânără româncă dispărută de câteva zile în Italia, găsită moartă. Trupul fetei era întins pe iarbă, sub un copac