Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un luptător şi-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a pierdut un meci. Răspunsul fetei a lăsat mută mulţimea

Un luptător MMA a fost umilit în fața a 20.000 de fani după ce și-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a pierdut o luptă - doar pentru ca aceasta să-l refuze și să-l acuze de infidelitate.

de Aura Trif

la 24.06.2024 , 10:10

- X

Incidentul stânjenitor, filmat la sfârșitul săptămânii trecute la turneul Clash of the Stars din Republica Cehă, îl arată pe luptătorul ceh Lukas Bukovaz într-un genunchi cerând-o în căsătorie pe partenera lui, imediat după eşecul din arenă, relatează Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Semn că urmează vești proaste, femeia își duce mâna la față, stânjenită, în timp ce mulțimea ovaționează. “Pe baza a tot ce s-a întâmplat, cred că probabil că nu", a spus ea la microfon. Mulțimea a început să o huiduie, iar un bărbat de pe marginea ringului a fost văzut încercând să arunce apă pe femeie. Prietena lui Bukovaz a continuat apoi să explice celor 20 000 de fani că bărbatul o înșelase cu o altă femeie.

Articolul continuă după reclamă

Luptătorul neagă orice acuzaţie a tinerei

Într-un clip postat ulterior pe contul său de Instagram, Bukovaz a negat acuzațiile. Mai mulţi utilizatori și-au exprimat compasiunea pentru luptătorul MMA după ce momentul ruşinos a devenit viral pe internet. "Vorbind despre o dublă pierdere. Îmi pare rău pentru tip", a postat o persoană. "2 pierderi în 2 minute. Greu pentru fratele nostru", a răspuns un altul.

Alți fani au sugerat că Bukovaz ar fi putut să-și sincronizeze mai bine propunerea. "Să știe când să aleagă un moment", a scris o persoană, "ar fi putut să o păstreze până când a câștigat o luptă. Cineva ar fi trebuit să-l învețe pe tipul ăsta despre sincronizare".

Aura Trif Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Mapamond » Un luptător şi-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a pierdut un meci. Răspunsul fetei a lăsat mută mulţimea