Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un medic argentinian a devenit tată la 83 de ani: "Din păcate, nu-mi voi vedea copilul crescând"

Un medic argentinian a devenit tată la 83 de ani. Singurul regret al bărbatului este că nu își va vedea fiul crescând.

de Monica Palade

la 24.06.2022, 21:42

Estefania Pasquini, soția nutriționistului Alberto Cormillot, a rămas însărcinată la 35 de ani datorită tratamentului de fertilitate pe care l-a urmat. „Din păcate, nu îl voi putea vedea pe Emilio crescând”, a mărturisit medicul, deja tată a doi copii de 55 și 47 de ani.

A devenit tată la 83 de ani 

Cu toate acestea, deși are doar nouă luni, Emilio este deja pregătit pentru viitorul său. Un profesor particular îl învață limba chineză. „Ea vine de două ori pe săptămână”, a explicat domnul Cormillot. „Vorbind, cântând și jucându-se cu el, se poate obișnui cu sunetele chinezei. Acest lucru va fi mai ușor pentru ei să învețe limba mai târziu. Nu știu dacă o va folosi cu adevărat, dar chineza este limba viitorului”, a spus domnul Cormillot.

„Sunt implicat activ în educația lui. Cât sunt încă aici, vreau să îl pregătesc cât pot de bine. Îl încurajez să se târască și înregistrez mesaje pe care să le asculte mai târziu. Nu dramatizez, doar înregistrez realitatea vieții. Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui”, a adăugat el.

Cormillot este deja tatăl a doi fii: Renee, 55 de ani, și Adrien, 47 de ani. Doctorul are și trei nepoate. Prima sa soție, Monika Arborgast, a murit în 2017. El însuși a supraviețuit cancerului de colon. Alberto Cormillot este recunoscut în lumea medicală. A scris peste 50 de cărți, în special despre nutriție și obezitate. A scris aproximativ o sută de articole pentru reviste științifice și conferințe.

Totuși, argentinianul nu i-a învins pe Julio Iglesias Sr. și Bernie Ecclestone. Cântărețul și fostul șef al Formulei 1 au devenit tați la 90, respectiv 89 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un medic argentinian a devenit tată la 83 de ani: "Din păcate, nu-mi voi vedea copilul crescând"