Meniu
Search
x

Un șofer inconștient a încercat să traverseze un pod de lemn, șubrezit, cu un camion, în Rusia. Vehiculul a fost luat de viitură

Un șofer din Rusia a devenit viral pe rețelele sociale, după ce a fost filmat traversând cu mașina un pod suspendat, din lemn, șubrezit de inundațiile puternice. Sub greutatea camionului, structura s-a prăbușit. 

De Redactia Observator la 25.07.2021, 08:58

Vineri, șoferul unui camion a fost filmat în timp ce traversa un pod de lemn, subrezit de inundații. Structura fusese construită cu scopul de a înlocui temporar podul prăbușit în urma intemperiilor din estul Rusiei. 

În imagini se observă cum șoferul se apropie de pod, apoi încearcă să-l traverseze cu camionul său, însă structura șubrezită se prăbușește. Din fericire, bărbatul a scăpat nevătămat, dar nu și-a mai putut recupera mașina, potrivit Sky News. 

Localnicii din localitatea Uryum nu au fost tocmai încântați de ispravă, fiind acum nevoiți să construiască un alt pod pentru a traversa râul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un șofer inconștient a încercat să traverseze un pod de lemn, șubrezit, cu un camion, în Rusia. Vehiculul a fost luat de viitură