Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce s-a urcat pe un TIR şi a început să danseze. Poliţiştii din Texas cred că bărbatul se filma şi nu a văzut podul care se apropia

Sfârşit dramatic pentru un tânăr de 25 de ani din Texas. Bărbatul s-a urcat pe un TIR şi a început să danseze. Cel mai probabil se înregistra în momentul în care camionul a trecut pe sub un pod, iar americanul a căzut şi a murit.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 11:46

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce s-a urcat pe un TIR şi a început să danseze. Poliţiştii din Texas cred că bărbatul se filma şi nu a văzut podul care se apropia - Shutterstock

Incidentul a avut loc pe 10 noiembrie, în jurul orei 11:35 dimineața, pe autostrada 200 Eastex. Șoferul TIR-ului se deplasa spre sud și nu și-a dat seama când bărbatul „a sărit sau s-a urcat pe partea superioară a porțiunii de remorcă a vehiculului”, a spus poliția.

Nu a văzut podul care venea

La scurt timp, „a început să danseze” și cel mai probabil se înregistra cu telefonul, dacă nu a reuşit să vadă podul care venea. El nu a fost identificat până acum, scrie NBCnews.

Când camionul a trecut pe sub podul Tuam Street, bărbatul „a fost lovit și aruncat de pe remorcă, pe carosabilul autostrăzii”.

La fața locului au intervenit paramedicii, iar bărbatul a fost transportat la Centrul Medical Memorial Hermann-Texas, unde a murit. Șoferul vehiculului a fost audiat, însă s-a stabilit că nu se face vinovat de nimic. Ancheta este în derulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce s-a urcat pe un TIR şi a început să danseze. Poliţiştii din Texas cred că bărbatul se filma şi nu a văzut podul care se apropia