Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de tramvai, în UK. A murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere a fiului său

Wesley Tierney, în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident, în UK. Bărbatul s-a stins din viață cu câteva zile înainte de ziua de naștere a fiului său. Acesta a sfârșit lovit de un tramvai pe Poundswick Lane, în Wythenshawe, Marea Britanie.

de Cristina Cruceru

la 23.01.2023, 10:37

Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de tramvai, în UK
Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de tramvai, în UK - Facebook

Vineri, 13 ianuarie a fost zi cu ghinion pentru un bărbat din UK. Wesley Tierney și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de un tramvai pe Poundswick Lane, în Wythenshawe. Bărbatul a murit pe loc, iar echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta s-a stins cu câteva zile înainte de ziua de naștere a fiului său.

Iubita bărbatului, mesaj emoționant în memoria lui

Iubita și cei trei copii ai săi sunt îndurerați de pierderea acestuia. Kirsty și cei trei copii Nico, 11 ani, Cody, nouă ani, și Quinn, doi ani, i-au adus un omagiu emoționant britanicului. Femeia a vorbit pentru Manchester Evening News, citat de TheSun, despre partenerul ei de viață:

"Ce pot să spun despre Wez? A fost unul dintre acei oameni care ar fi ajutat pe oricine. Se înțelegea bine cu oricine și am știut din momentul în care ne-am întâlnit că vom fi împreună pentru totdeauna. Urma să ne căsătorim în următorii doi ani și aveam planificată o vacanță în familie. Ziua de naștere a fiului nostru cel mare era pe 18 ianuarie. Ar fi trebuit să fie aici, sărbătorind cu noi.

Oricine îl cunoștea pe Wez știa că era dedicat familiei lui. A lăsat în urmă trei copii străluciți care îl adoră, precum și frați, surori, mama, familia, prietenii, colegii și pe mine. Sprijinul care ne-a fost arătat în ultima săptămână a fost uimitor. Vreau să le mulțumesc personal tuturor celor care și-au făcut timp să ne trimită condoleanțe și rugăciuni. De asemenea, pentru cei care au strâns fonduri pentru costurile înmormântării sale."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de tramvai, în UK. A murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere a fiului său