Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"A fost sfâșietor!" Un tată şi-a aruncat cei doi copii, de 2 şi 5 ani, de la etajul 5, după o ceartă cu soţia. Bărbatul din Franţa s-a sinucis după cumplita faptă

Doi copii de doi şi cinci ani au căzut victime nevinovate neînţelegerilor dintre adulţi. Un tată şi-a aruncat copii, de la etajul 5, după o ceartă cu soţia sa. Imediat după cumplita faptă, bărbatul s-a aruncat şi el. Incidentul şocant a avut loc, sâmbătă seara, în Paris, Franţa.

de Monica Palade

la 07.07.2024 , 13:18

"A fost sfâșietor!" Un tată şi-a aruncat cei doi copii, de 2 şi 5 ani, de la etajul 5, după o ceartă cu soţia. Bărbatul din Franţa s-a sinucis după cumplita faptă

În urma impactului cu solul, bărbatul a murit pe loc, în timp ce cei doi copii au fost găsiţi în viaţă, dar sunt în stare extrem de gravă. Scena oribilului act a avut loc într-un complex rezidențial din arondismentul al XIV-lea din Paris, nu departe de Porte de Vanves, în jurul orei 20.30, scrie Le Parisien.

Şi-a aruncat copiii pe geam

Potrivit celor reconstituite până acum de anchetatorii francezi, gestul bărbatului s-ar fi produs după o dispută domestică cu soția sa în locuința familiei de la etajul cinci al imobilului. Vecinii îngroziți spun că au auzit un ţipăt disperat și s-au uitat pe balcon, unde au văzut cele trei cadavre care zăceau jos.

Articolul continuă după reclamă

"Când i-am văzut afară, păreau fericiți. Era un om bun, glumea mereu, și era mereu alături de copiii lui, era foarte apropiat de ei", a declarat un rezident pentru Bmftv.

„A fost o ceartă în familie. Apoi și-a aruncat cei doi copii, care au căzut pe iarbă, mulți dintre noi am văzut totul”, a povestit un alt locuitor al clădirii. „A fost o femeie care țipa lângă copii de jos. Nu știu dacă era mama lor, a fost sfâșietor”, a dezvăluit un alt martor. „Din păcate erau și adolescenți prin preajmă. Au văzut totul”, a dezvăluit un alt rezident.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Mapamond » "A fost sfâșietor!" Un tată şi-a aruncat cei doi copii, de 2 şi 5 ani, de la etajul 5, după o ceartă cu soţia. Bărbatul din Franţa s-a sinucis după cumplita faptă