Antena Meniu Search
x

Un tată și-a folosit fiul pe post de scut, pentru a se apăra de armele poliţiştilor, în SUA. Bărbatul îşi răpise copilul

Imagini surprinse de camera unui polițist arată momentul în care un tată și-a folosit fiul ca scut uman, înainte de a fi împușcat cu un pistol cu electroşoc de autorități.

De Redactia Observator la 05.10.2022, 12:32
Bărbatul îşi răpise copilul
Un tată și-a folosit fiul pe post de scut, pentru a se apăra de armele poliţiştilor, în SUA - Flagler County Sheriff’s Office

Poliția a fost chemată după ce o femeie a sunat și a spus că iubitul ei și-a răpit fiul de un an, amenințând-o pe aceasta cu arma, în Palm Coast, Florida, relatează Mirror.

Bărbatul a încercat să fugă de poliție

Polițiștii l-au zărit pe suspect conducând în mod periculos, pe contrasens, în timp ce-și ținea copilul în braţe. Bărbatul s-a oprit în cele din urmă într-un centru comercial și a ieșit din vehicul, în timp ce încă își ținea copilul. Acesta a refuzat să dea drumul copilului, în timp ce poliția avea armele îndreptate spre el. După o scurtă confruntare, ofițerii au tras cu arma cu electroşoc și Loehner a căzut la pâmânt, însă din fericire nu peste copil.

Iată un caz în care o situație domestică a devenit violentă, punând în pericol un copil de un an și șoferi nevinovați. Autorităție s-au confruntat cu o situație dificilă, în care un bărbat și-a folosit copilul sub formă de scut. Ofițerii noștri au făcut tot ce au putut pentru a salva rapid acest copil în siguranță și pentru a-l reține pe suspect”, a declarat șeriful din comitatul Flagler, Rick Staly.

Copilul a ajuns din nou în brațele mamei sale, iar Loehner este acuzat acum printre altele de răpire, folosirea unui minor drept scut uman și conducere imprudentă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un tată și-a folosit fiul pe post de scut, pentru a se apăra de armele poliţiştilor, în SUA. Bărbatul îşi răpise copilul

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX