Antena Meniu Search
x

Vacanţă de coşmar în Grecia. O fată de 15 ani, violată pe plajă de un italian de 16 ani, le cere poliţiştilor să facă dreptate. Băiatul ar fi fugit deja din ţară

Vacanţă de coşmar în Grecia pentru o adolescentă de 15 ani. Fata susţine că a fost violată de un italian de 16 ani, în zona plajei Pondamos din insula Halki. Poliţiştii au intrat pe fir, însă turistul e de negăsit. Ar fi fugit imediat după atac, înapoi în Italia.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 17:02

Vacanţă de coşmar în Grecia
Vacanţă de coşmar în Grecia - Shutterstock (scop ilustrativ)

O fată de 15 ani a trăit clipe cumplite, pe insula Halki din Grecia. Adolescenta britanică a fost violată de un băiat cu doar un an mai mare decât ea, miercuri în zorii zilei. Potrivit The Sun, principalul suspect, un italian, e căutat în continuare de poliţiştii greci.

Vacanţă de coşmar: violată în Grecia

Victima s-a prezentat la poliţie pentru a denunţa violul. Totul s-ar fi petrecut între orele 4:30 şi 5 dimineaţa, în zona plajei Pondamos. Aceasta a fost examinată de un medic, unde a mers însoţită de mama ei.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi sunt în căutarea tânărului cu pricina, după ce au ascultat mărturiile mai multor persoane. Cu ajutorul imaginilor postate pe reţelele de socializare, au reuşit să îl identifice. I-au arătat poza fetei, care a confirmat identitatea agresorului ei.

Tânărul ar fi fugit deja de pe insulă

Se crede că turistul italian ar fi părăsit deja insula, împreună cu părinţii săi, înainte ca poliţiştii să ajungă la el. S-ar fi îmbarcat într-un feribot, cu destinaţia Kamiro Skala, un orăşel-port din Rhodos. Apoi, ar fi luat avionul spre Italia. Investigaţia continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Vacanţă de coşmar în Grecia. O fată de 15 ani, violată pe plajă de un italian de 16 ani, le cere poliţiştilor să facă dreptate. Băiatul ar fi fugit deja din ţară