Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul în care doi români au murit în Grecia. Copiii lor sunt internaţi şi nu au aflat că şi-au pierdut părinţii

Tragedie românească în Grecia: doi părinţi au murit sub ochii copiilor lor de 10 şi 12 ani, într un accident cumplit care a avut loc pe autostrada ce duce spre graniţa cu Bulgaria. Familia se întorcea din vacanţă, acasă la Cluj. În apropiere de Salonic, maşina s-a zdobit de un tir înmatriculat în Bulgaria. Copiii au ajuns la spital şi încă nu au aflat că şi*au pierdut părinţii. Şoferul camionului a scăpat nevătămat, iar poliţiştii eleni încearcă să afle de la el cum s-a petrecut accidentul.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 20:20

Vezi și

Accidentul cumplit a avut loc pe Autostrada Salonic - Serres din Grecia. Familia de 4 români se întorcea acasă, la Cluj, din vacanţă.  În maşină se aflau tatăl, la volan, mama, pe scaunul din dreapta şi doi băieţi de 10 şi 12 ani pe bancheta din spate. Cu toţii, plecaseră de puţin timp la drum atunci când la kilometrul 18 al şoselei de mare viteză autoturismul a intrat în coliziune cu un TIR înamatriculat în Bulgaria.

Ofiţerii eleni înceracă acum să afle cum s-a produs teribilul accident

Într-o fracţiune de secundă, autoturismul a ajuns sub roţile camionului. Impactul a fost devastator. Părinţii au murit pe loc! Cei doi copii au ajuns la spital. Băiatul cel mare a avut răni grave şi a fost operat de urgenţă la spitalul din Salonic. Băiatul de 10 ani a scăpat cu câteva răni. Turiştii români care au trecut prin zona accidentului au fost martorii unor scene dramatice. "Maşina care era practic un morman de fiare. Era un pic perpendiculară pe autostradă. Era foarte mult nisip pentru că cel mai probabil se scursese combustibil, ulei şi atunci exista pericol de explozie. În zona aceea era drumul foarte drept. Sunt doar câteva curbe, dar absolut deloc periculoase", spune un martor.

Cuplul era din Sighetul Marmaţiei, dar se stabilise de mai mulţi ani la Cluj, în comuna Floreşti. Apropiaţii nu îşi explică ce s a întmplat, mai ales că nu era prima dată când făceau acest drum. Mergeau în aceeaşi staţiune de cinci ani. Tatăl avea 45 de ani, iar mama 48 de ani. Cei doi copii sunt în stare stabilă acum, dar încă nu au aflat că şi au pierdut părinţii. Autorităţile şi medicii aşteaptă să ajungă la spital singurele lor rude rămase în viaţă, un unchi din România şi un unchi din America pentru a le da cumplita veste.

Între timp, şoferul bulgar a fost dus la poliţie pentru a i se preleva probe biologice. Acum este liber. Şoferul bulgar le-ar fi spus poliţistilor fi auzit doar bubuitură puternică în spatele camionului. Ofiţerii eleni înceracă acum să afle cum s-a produs teribilul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul în care doi români au murit în Grecia. Copiii lor sunt internaţi şi nu au aflat că şi-au pierdut părinţii