Antena Meniu Search
x

Video America Express, 17 decembrie 2023. Regulile se schimbă radical în semifinală: anunţul Irinei Fodor. "Uită-te la Aris, s-a albit!"

America Express, 17 decembrie 2023. În ediţia 37 difuzată duminică, 17 decembrie 2023, a emisiunii America Express sezonul 6, Irina Fodor a făcut un anunţ important! Mai exact, se schimbă regulile în semifinala America Express, iar prezentatoare a explicat ce este "biletul de aur", noul element surpriză introdus în competiția de la Antena 1 şi din AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 21:32

Vezi și

America Express sezonul 6 - 17 decembrie 2023. Potrivit a1.ro, numai patru echipe au intrat în semifinala America Express, sezonul 6 și sunt to mai aproape de titlul cel mare. Dar până acolo, concurenții trebuie să se confrunte cu un nivel sporit de dificultate a probelor și reguli noi. Astfel, Irina Fodor a anunțat că schimbă regulile jocului și a introdus o miză care zguduit echipele. 

Semifinala America Express sezonul 6 din 17 decembrie. Anunţul Irinei Fodor

Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram, dar și Romică și Cătălin Țociu – acestea sunt perechile care au intrat în etapa semifinală și sunt hotărâte să dea tot ce au mai bun pe ultima sută de metri din Drumul Soarelui. Episodul integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY!

Înainte de a da startul primei curse din semifinala America Express, Irina Fodor le-a dat celor patru echipe o veste complet neașteptată. Aceasta a explicat noile reguli ale competiției și mecanismul după care se vor desfășura probele din ce în ce mai dificile.

Pe acelaşi subiect

„Pe traseul spre Buenos Aires, emitem o valută specială, azi. Cu valoarea unor figuri legendare și schimbăm un pic și regulile competiției. Fără jokeri, fără imunitate, fără avantaje”, a anunțat Irina Fodor.

„Uită-te la Aris, s-a albit! Totă lumea era linișită. Singurul care s- schimbat la față a fost Aris. E înnebunit după premii, amulete, imunități. Să le ia el pe toate”, a spus Romică Țociu după ce Iirina Fodor a făcut anunțul surprinzător

Prezentatorea le-a promis că misiune după misiune, va pune la încercare personalitatea fiecărei echipe în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie. De la Maradona la Evita Peron și până la Che Guevara, cele patru echipe rămase pe Drumul Soarelui intra și mai adânc în cultura din Argentina cu probe.

Ce este "biletul de aur" de la America Express

„Trecem la următorul nivel de dificultate. Schimbăm dinamica competiției și dinamica cursei. Unul dintre voi va căpata la sfărșitul acestei etape „biletul de aur”. Duce direct către Buneos Aires! Aveți de muncit pentru el! La sfârșitul acestei etape, doar o echipă în va căpăta”, a mai dezvăluit gazda reality show-ului.

„Porniți în acest episod după niște valori cu totul speciale. Cum suntem pe Drumul Soarelui, le vom spune „sori”. Soarta sezonului 6 America Express le vor decide tocmai acești idoli”, a mai spus Irina Fodor. Astfel, cele 4 echipe vor avea de obținut cât mai multe carduri, cu valori diferite. 

Maradona Dios valorează 1.000 se sori, Evita Peron 800, Fangio 500, Madres de Mayo 400, Gabriela Sabatini 200 și Che Guevara 100.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, 17 decembrie 2023. Regulile se schimbă radical în semifinală: anunţul Irinei Fodor. "Uită-te la Aris, s-a albit!"