Antena Meniu Search
x

America Express, lider de audiență. Competiția și-a desemnat echipele finaliste. Alexia și Aris Eram au câștigat biletul de aur, iar Romică și Cătălin Țociu au ieșit din concurs

America Express, cel mai dur reality show din România, și-a desemnat aseară finaliștii sezonului șase. Prima echipă anunțată la careu de Irina Fodor a fost cea alcătuită din Alexia și Aris Eram, câștigătorii biletului de aur. Restul perechilor au plecat în ultima cursă pentru ultima șansă a acestui sezon, la capătul căreia Romică și Cătălin Țociu au părăsit competiția. Așadar, alături de Alexia și Aris, în etapa finală America Express au intrat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Giulia și Vlad Huidu. 

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 14:03

America Express, lider de audiență
America Express, lider de audiență

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:30 – 00:25, ediția de aseară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani,  emisiunea a obținut 6 puncte de rating și 25% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.5 puncte de rating și 18.7% cotă de piață. La orașe, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 5.8 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.6 puncte de rating și 14.6% cotă de piață. În minutul de aur 21:50, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Careu decisiv aseară, pe Drumul Soarelui. A fost momentul bilanțului etapei semifinale, când Irina Fodor a numărat cartoanele cu figuri legendare argentiniene colecționate de fiecare echipă. Alexia și Aris Eram au avut cel mai mare punctaj acumulat cu aceste cartoane – cele 11.200 de puncte le-au adus astfel biletul de aur, care le-a asigurat locul în etapa finală America Express. ”Suntem atât de mândri de noi și atât de fericiți că am reușit să câștigăm biletul de aur”, a declarat Alexia. Restul echipelor au pornit în ultima cursă pentru ultima șansă a acestui sezon. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Giulia și Vlad Huidu, dar și Romică și Cătălin Țociu au fost concurenții care s-au întrecut într-o combinație de probe ce i-a purtat de la o fabrică de bere la o cofetărie de dulciuri tradiționale, pe care le-au pregătit chiar ei, cu mare grijă.

Dar cum întrecerea s-a desfășurat în Santa Fe, orașul argentinian cu o importantă comunitate de imigranți germani, proba obiectelor găsite în urma naufragierii unui vas cu imigranți a fost cea mai grea din întreaga cursă. La capătul ei, cei care au ajuns pe ultimul loc au fost Romică și Cătălin - tatăl și fiul au părăsit aseară competiția, după o serie de momente extrem de emoționante la careu. ”Le mulțumesc celorlalte echipe pentru că știu, în același timp, să fie prieteni și să concureze frumos în această competiție. Pentru noi, tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ. N-am crezut o clipă că voi putea să-mi înving toate fricile pe care le-am avut și la care nici nu mă gândeam. Mă bucur din suflet că am avut ocazia să fac parte împreună cu fiul meu dintr-o emisiune de elită. Le urăm succes celorlalte echipe, Iar cei mai buni să câștige!”, a declarat Romică Țociu.

Astfel, alături de Alexia și Aris Eram, în etapa finală a reality show-ului au intrat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Giulia și Vlad Huidu. ”Suntem foarte fericite pentru această performanță. Am ajuns și primele în cursa pentru ultima șansă – și asta e important, pentru că ne dă încredere în noi pentru ce va urma”, a spus Laura. ”Vreau să cred că putem să fim mai tari decât celelalte două echipe, dar știu că nu va fi ușor”, a adăugat Sânziana. ”N-am zis că mă opresc direct la Buenos Aires?! Sunt foarte fericită și pregătită. Va fi bătălia titanilor. Fiecare dintre cele trei echipe va face tot ce-i stă în putere ca să pună mâna pe marele premiu”, a declarat Giulia. Acestea sunt echipele care își dau întâlnire pe Drumul Soarelui duminica aceasta, la Antena 1, de la ora 21:00, când se anunță o cursă de zile mari: începe etapa finală a sezonului 6 America Express.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Media » America Express, lider de audiență. Competiția și-a desemnat echipele finaliste. Alexia și Aris Eram au câștigat biletul de aur, iar Romică și Cătălin Țociu au ieșit din concurs