Antena Meniu Search
x

Galerie foto America Express, lider de audiență. Diseară, Irina Fodor dă biletul de aur primei echipe finaliste a acestui sezon

Ieri seară, la America Express, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat dificilul joc de amuletă cu probe inspirate din misiunile de salvare ale pompierilor. Etapa semifinală din competiția de pe Drumul Soarelui se încheie în seara aceasta cu cel mai important careu de până acum în acest sezon: Irina Fodor va anunța echipa câștigătoare a biletului de aur, care duce direct spre Buenos Aires. Restul echipelor pleacă în ultima cursă pentru ultima șansă din acest sezon.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 13:13

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:00, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentul de public urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe acest tronson o audiență medie de 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 18.1%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17%. În minutul de aur 21:46, emisiunea a fost urmărită de peste 1,2 milion de telespectatori.

Cursă plină de adrenalină ieri seară, la America Express: concurenții și-au folosit întreaga energie pentru a câștiga ultimele cartoane disponibile, adâugând astfel puncte în lupta pentru biletul de aur. Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă au fost Romică și Cătălin Țociu, Aris și Alexia Eram, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, celor din urmă revenindu-le victoria după o intrecere cu probe care au reconstituit misiunile de salvare ale pompierilor. Victoria Laurei și a Sânzianei s-a tradus și în puncte în plus strânse din cartoanele primite cu figurile legendare argentiniene. Competiția a continuat ducând la nivelul următor provocările cu scenarii inspirate din munca pompierilor voluntari argentinieni bomberos. Astfel, perechile au trecut printr-un test dur chiar într-unul dintre locurile în care se antrenează bomberos.

Finalul cursei din ediția de ieri a păstrat suspansul rezultatului. Astfel, etapa semifinală din competiția de pe Drumul Soarelui se încheie în seara aceasta cu cel mai important careu de până acum în acest sezon – un careu la care vor curge multe lacrimi și se vor face multe mărturisiri impresionante. ”Simt că sunt plecat de acasă de un an, nu de două luni”, a declarat Vlad Huidu. ”Am trăit în fiecare zi cât ar fi trăit alții în câteva vieți”, a adăugat Giulia. ”Nu suntem perfecți, dar am reușit să ajungem aici – un frate și o soră, în penultima etapă”, a spus Alexia Eram.

Va fi, totodată, careul la care Irina Fodor va anunța echipa câștigătoare a biletului de aur, care asigură locul în finala sezonului 6 America Express. Va urma mult așteptatul bilanț al punctelor adunate de fiecare pereche cu ajutorul cartoanelor. Iar analiza întrecerii de ieri va aduce surprize. După mii de kilometri, concurenții sunt tot mai aproape de marea finală. Iar dacă o echipă va primi mult râvnitul bilet, celelalte vor pleca în ultima cursă pentru ultima șansă din acest sezon. Care este prima echipă finalistă a sezonului 6 America Express și cine va pleca în cursa pentru ultima șansă telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile Urban și Național

Perioada 19 decembrie 2023

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » America Express, lider de audiență. Diseară, Irina Fodor dă biletul de aur primei echipe finaliste a acestui sezon