Antena Meniu Search
x

America Express, lider de audiență. Mike și Cătălin Țociu au câștigat amuleta. Diseară, echipele se reunesc la finalul unei curse spectaculoase

Ieri seară, la America Express, schimbarea echipelor a adus o nouă provocare pentru concurenți în prima etapă din Argentina. Jocul de amuletă, care a avut la bază regulile hocheiului pe iarbă, a fost câștigat de Mike și Cătălin Țociu.

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 13:14

În această seară, savuroasa întrecere a perechilor de ocazie continuă cu eforturile de a găsi prima cazare în Argentina. Iar după un alt set de probe epuizante, cursa va culmina cu reunirea echipelor, finalul aducând un rezultat surprinzător.

Lider de audienţă 

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:57 – 00:11, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 19.1%.

Și la orașe, America Express s-a situat pe locul întâi în topul audiențelor, cu 5.6 puncte de rating și 16.3% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului doi, Pro TV, obținea 4.9 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. În minutul de aur 22:41, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, lider de audiență. Mike și Cătălin Țociu au câștigat amuleta. Diseară, echipele se reunesc la finalul unei curse spectaculoase