Antena Meniu Search
x

America Express, lider de piață. Schimb dur de replici la votul de diseară: ”Ați fost aroganți! Voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare”

Cea de-a doua imunitate a fost câștigată în ediția de ieri America Express de către Aris și Alexia Eram, ei alăturându-li-se Soniei Simionov și Iulianei Pepene, deținătoarele primei imunități, pentru un binemeritat repaus la hotel. Acestea sunt singurele echipe puse la adăpost de strălucirea soarelui roșu diseară, când se va desfășura cursa pentru ulima șansă din a doua etapă a competiției.  

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 12:31

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:59, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.3  puncte de rating și o cotă de piață de 23.5%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 19.7%.

Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.2 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.6 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:16, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » America Express, lider de piață. Schimb dur de replici la votul de diseară: ”Ați fost aroganți! Voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare”