Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Alexia Eram, ieşire nervoasă după ce a aflat ce trebuie să facă în faţa şamanului: "Zici că dă cu biciul!"

Una dintre probleme ediţiei 17 a sezonului 6 din America Express a ridicat mari probleme printre concurenţi. Ajunşi în faţa unui şaman, aceşti au avut o surpriză când au aflat ce au de făcut pentru a fi purificaţi de aceasta. Reacţiile echipelor au fost savuroase.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 22:51

Vezi și

Echipele au fost nevoite să își depășească limitele fizice și psihice în ediția 17 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 noiembrie 2023. Acestea au trecut prin probe extrem de dificile. Concurenții au avut parte de momente tensionate și situații neașteptate. Toți au amuțit când au aflat că trebuie să mănânce un jackfruit. Gustul nu a fost deloc pe placul participanților, motiv pentru care au renunțat la misiune chiar dacă au riscat să fie penalizați ulterior.

Unii au reușit să facă fața cu brio provocării în timp ce alții au plecat spre următoarea probă fără să consume prea mult din jackfruit. De altfel, echipele au dat de o surpriză neașteptată odată ajunse la destinație.

Perechile de vedete au fost puse față în față cu un șaman. Acestea au trebuit să-l caute prin piață și să-l convingă să facă un ritual împotriva spiritelor rele. Șamanul a fost recunoscut după logo-ul America Express. Concurenții au pornit, fără ezitare, în căutarea persoanei care urmează să-i purifice printr-un ritual. Aceștia au fost surprinși când au aflat că trebuie să își dea jos hainele pentru a începe „curățarea”.

Ce a urmat după a fost de-a dreptul neașteptat. Șamanul a fost nevoit să-i atingă pe participanți cu niște frunze.

Pe acelaşi subiect

„Mă plesnea! Nu se făcea că mă mângâie! Să se ducă toți dracii”, a spus Sânziana Negru. „Dădea de se rupea pe mine! Să iasă energiile negative”, a mai adăugat Ada Galeș.

„Când am ajuns noi Laura și Sânziana erau bătute!”, au mărturisit Giulia Anghelescu și Vlad Huidu despre momentul în care au sosit în fața șamanului.

Alexia Eram a avut o ieșire nervoasă când a ajuns la destinație, iar acolo nu mai era niciun șaman liber pentru ritual. Tânăra și-a stăpânit cu greu reacțiile în fața camerelor de filmat. Presiunea și stresul cursei și-au pus amprentele asupra ei. Concurenta nu s-a putut abține, vărsându-și nervii pe fratele său.

„Sper să te calmeze puțin!”, i-a zis Aris Eram surorii sale. „Aolo, zici că dă cu biciul!”, a fost reacția Alexiei Eram.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Alexia Eram, ieşire nervoasă după ce a aflat ce trebuie să facă în faţa şamanului: "Zici că dă cu biciul!"