Antena Meniu Search
x

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă

Irina Fodor a a anunțat cine a câștigat jocul de amuletă în ediția a 4-a a emisiunii America Express, sezonul 6, din 24 octombrie 2023.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 14:12

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă. Ce relație au Giulia Anghelescu și Iulia Albu. Ce au dezvăluit
- a1.ro

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe care s-au calificat la un joc de amuletă cu totul și cu totul neașteptat, inspirat din cultura Emberá. Provocarea lansată de Irina Fodor a fost extrem de dificilă și a testat nu doar memoria, ci și rezistența fizică a celor trei echipe. La fina s-a aflat cine a câștigat amuleta, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6.

De asemenea, tot în ediția din 24 octombrie 2023, s-a aflat ce relație există între Giulia Anghelescu și Iulia Albu. „Astăzi vom juca un fel de telefonul fără fir. Prietenul nostrum din orchestră o să vă spună niște cuvinte în limba Emberá. Când unul dintre voi crede că a înțeles trebuie să ia cele două bețe și să meargă să spună ce a înțeles. Colegul lui trebuie să fugă de partea cealaltă a podului, acolo unde este o piață. În piață este o domnișoară căreia trebuie să îi spuneți ce ați înțeles. Dacă ați făcut bine, atunci ea o să vă dea niște obiecte. Cu ele trebuie să veniți înapoi”, a anunțat Irina Fodor.

Jocul a început și prima echipă care a reușit să ia obiectele a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Au urmat apoi Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, dar și Ada Galeș alături de mama ei. La a patra frază, Giulia Anghelescu a fost nevoită să se întoarcă fără obiecte, căci n-a reprodus fraze cum trebuie. Jocul de amuletă a fost unul solicitant, mai ales la partea cu alergatul pe pod.

Au urmat și alte încercări, și fiecare echipă s-a străduit să adune cât mai multe obiecte de peste pod, ce au fost răsplătite de Irina Fodor cu plicuri roșii, în interiorul cărora se aflau puncte. La finalul jocului de amuletă, punctele au fost numărate și Irina Fodor a anunțat faptul că echipa formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a câștigat amuleta.

Apoi, toate echipele de la America Express s-au întâlnit cu Irina Fodor, care a anunțat ce avantaj a adus amuleta. „Pe lângă faptul că aveți 10 minute avans, trebuie să faceți un clasament cu ordinea în care colegii voștri să plece. Trebuie să alegeți pentru fiecare dintre ei câte o piesă. Ele sunt de ceramică, ei vor primi câte un săculeț de lut și unelte și, până ajung la mine, diseară, la acordarea celei de-a doua imunități, trebuie să încerce să facă ceva din acel lut, cât mai apropiat de modelul inițial. Asta va trebui să faceți și voi, doar că voi aveți avantajul că vă puteți alege singuri aceste piese”, a zis Irina Fodor.

Citeşte mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă