Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Cum a reacţionat Iulia Albu, la ferma de cocoși de luptă. Observaţia lui Mike

America Express, sezonul 6. În ediţia de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, Iulia Albu, faimoasă pentru dragostea sa pentru păsările de curte - în special găini - a ajuns la o fermă de cocoși de luptă. Concurenta i-a surprins pe colegii săi aflaţi pe Drumul Soarelui, la America Express, sezonul 6, ediția 20. Episodul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 22:22

Vezi și

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a dat startul celei de-a cincea etape, iar în prima probă, concurenții au ocazia să cunoscă o tradiție surprinzătoare. Potrivit a1.ro, toate cele 7 echipe au ajuns la o fermă de cocoși de luptă la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

America Express 18 noiembrie 2023. Cum a reacționat Iulia Albu când a prins cocoșul de luptă

După ce au citit misiunea, concurenții au aflat că trebuie să identifice cocoșii rezervați pentru ei în funcție de anumite coduri pe care le-au primit la intrarea în fermă. Ulterior, îi vor duce în siguranță către o anumită destinație.

Rând pe rând, concurenții au ajuns la reperat cuștile cu însemnul America Express și au început să caute numerele asignate lor, ascunse sub aripa fiecărui cocoș. Deși inițial nu părea o misiune complicată, lucrurile s-au complicat atunci când au încercat să îi prindă.

Pe acelaşi subiect

În timp ce unele echipe au fost mai norocoase și au nimerit o zburătoare cuminte, altele s-au „luptat” la propriu în cușcă pentru a-i captura. Însă, toți o așteptat pe Iulia Albu.

Vedeta este o cunoscută iubitoare de animale și este celebră pentru aparițiile ei controversate alături de găina ei. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat în cuștile cocoșilor de luptă pentru a-l găsi pe cel al ei și al lui Mike.

Iulia Albu l-a identificat rapid și deși era agresiv, aceasta l-a luat în brațe și l-a pupat, apoi s-au îndreptat către locul în care trebuie să îi antreneze pentru luptă la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

„Normal că l-am văzut din prima pe al meu. Uite, ce băiat”, a spus aceasta către cameră în timp ce îl strângea în brațe cu drag. „L-ai și găsit?! Păi dacă tu tragi la ei”, au remarcat Romică și Cătălin Țociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Cum a reacţionat Iulia Albu, la ferma de cocoși de luptă. Observaţia lui Mike