Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. "Mă încurci! N-avem creier!" Tensiuni în echipa Laura Giurcanu - Sânziana Negru: ce le-a pus la încercare calmul

America Express, sezonul 6. Ediţia de sâmbătă, 4 noiembrie 2023, dă startul ultimei etape din Columbia la America Express. Emoțiile cresc, la fel și ambiția fiecărei echipe de a câștiga imunitatea care, de data aceasta, va aduce cu sine și biletele pentru Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui. Este de înţeles, astfel, că între coechipieri mai ies şi... scântei. Laura Giurcanu a răbufnit la adresa coechipierei sale, Sânziana Negru. Vezi episoadele integrale America Express sezonul 6 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 21:41

Vezi și

America Express, sezonul 6. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Potrivit a1.ro, peisajul Americii Latine este format din lumini și umbre, ca o balanță menită să echilibreze parcă frumusețile și greutate culturală adusă de lumii noastre. Umbrele, însă, sunt dintre cele mai greu de dus. Una dintre misiunile din această seară le cere echipelor să transporte apă potabilă într-o comunitate lipsită de alimentare curentă cu prețiosul lichid, iar echipele se pot folosi doar de brațele lor.

America Express 4 noiembrie 2023. De ce s-a supărat Laura Giurcanu pe Sânziana Negru

Laura Giurcanu a răbufnit la adresa coechipierei sale. Cele două s-au oprit în mijlocul străzii și conflictul s-a întețit la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 4 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Echipele noastre, însă, dau piept cu o realitate de care au stat departe până acum. Plecați în misiune de pe Drumul Aurului, descoperă cum trăiesc alți oameni: ”Am plâns de cât de greu a fost. Nu-mi mai simțeam brațele, spatele... A fost foarte greu din punct de vedere fizic”, a povestit Laura Giurcanu.

Pe acelaşi subiect

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au scăpat sticlele de apă și una dintre ele s-a spart și curgea apa. Lara și-a ieșit din fire după ce coechipiera sa a răsturnat sticlele care trebuia să ajungă la localnici: “Sânziana are 47 de kilograme, roaba aia avea 60 de kilograme, era fizic imposibil ca Sânziana să mute roaba. În momentul în care a încercat, roaba a căzut instant, m-am enervat și mai tare pentru că apa curgea”, a spus ea.

Mai mult decât atât, Sânziana Negru nu reușea să citească bine harta lucru care a scos-o din sărite și mai rău pe Laura Giurcanu, care a țipat: "Mă încurci! N-avem creier să ne dăm seama că am plecat dintr-un parc"

Misiunea în care echipele trebuiau să livreze apă potabilă localnicilor a adus în prim-plan amintiri și povești dureroase. George Tănase a dezvăluit amintiri dureroase din copilărie în cadrul misiunii din emisiunea "America Express - Drumul Soarelui". Acesta a spus că nici el nu a avut apă potabilă în copilărie: „Eu când eram mic nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoit să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari, și să aduce de la Dunăre. Încărcam, le aduceam înapoi, cu alea spălam covoarele, preșurile, hainele, din apa aia mai fierbeam și făceam mâncare!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. "Mă încurci! N-avem creier!" Tensiuni în echipa Laura Giurcanu - Sânziana Negru: ce le-a pus la încercare calmul