Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții

Trei echipe de la Asia Express au intrat în cursa pentru ultima șansă de pe 11 septembrie 2024. Ultimele două echipe ajunse la Irina Fodor au fost cele formate din Betty și Cătălin și Ioana State și Mane. A treia echipă a fost votată de concurenți.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 22:25

Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții
- a1.ro

Ultima echipă care a terminat cursa pentru imunitate a fost cea formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Penultima a fost cea formată din Ioana State și Mane Voicu. În cursa pentru ultima șasnă au au intrat aceste două perechi, alături de Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, care au priit o majoritate de voturi.

În careu s-au prezentat strategii și nemulțumiri legate de bicicletele distribuite de Selina și Victor. "Am avut un mijloc de transport în templul acela foarte interesant. A fost un cărucior de gunoi. Singurul cărucior de gunoi printre toate bicicletele ne-a fost atribuit nouă, dar a fost un avantaj. Numai faptul că a scris gunoi sub noi pe mine m-a deranjat maxim-maxim", a spus Anca Țurcașiu.

Ce echipă a fost votată să intre în cursa pentru ultima șansă în ediția de pe 11 septembrie de Asia Express

Articolul continuă după reclamă

Carmen și Andreea :„Noi o să votăm cu Adi și Cosmin. Ei sunt buni și s-ar putea să nu mai avem". Nicolai și Sorin: Adi și Cosmin. Oana și Mișu: Adi și Cosmin. „Strategia noastră este foarte simplă. O să le întoarcem plăcerea de ieri, dar și declarațiile de dragoste. Adi, te iubesc, dar te votez!” Adrian și Cosmin: Selina și Victor. „Dacă n-aveau un dușman, acum îl au asigurat și nu suntem noi”, a spus Mișu despre decizia actorilor de a vota Victor și Selina.

Pe acelaşi subiect

Ioana și Mane: Andrei și Vlad. „Ne-am gândit că avem mai multe șanse cu ei în competiție”

 Betty și Cătălin: Andrei și Vlad. „Strategia ei este să votăm locul 7. Andrei și Vlad oricum aveau un vor, chiar dacă nu erau pe locul 7. Ei au fugit și ne-au luat cu mașina, râzând un pic ironici spre noi, știind că Betty are proleme cu mașina.

Andrei și Vlad: Adi și Cosmin: „Opțiunea noastră inițială a fost să votăm cu Mișu și Oana, doar că mergem către echipa cu un număr mare de voturi. Suntem amenințați și nu mai vrem la ultima șansă” Victor și Selina: Oana și Mișu „Să nu influențăm cu nimic, am zis să votăm cu cine ne-am gândit să votăm. Și acum o să fie chit”. „Lipsă de asumare. Pare o trăsătură caracteristică acestor echipe”, a spus Găinușă. Anca și Samsonica: Victor și Selina. De ce să ne aliem cu Victor și Selina. Femeia când se uită la mine... o fi invidioasă”, a spus Anca Țurcașiu.

Mai multe pe a1.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Media » Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții