Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express sezonul 7. Cu cine s-au întâlnit pe plajă Mihai Găinușă și Oana Paraschiv. A refuzat să fie filmat

Asia Express sezonul 7. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au întâlnit un turist care a refuzat vehement să îi ajute cu o fotografie. Totul pentru că acesta se afla la plajă alături de o femeie misterioasă și nu voia să afle familia sa.

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 21:23

Asia Express sezonul 7. Potrivit a1.ro, în debutul episodului 14 al sezonului 7 Asia Express, concurenții au trebuit să colecteze sare. După ce și-au pus papucii de apă, a început proba lor. Nu le-a fost ușor să strângă grămezile de sare, iar ustensilele s-au transformat în arme pentru unele perechi. Anca Țurcașiu a fost lovită în cap cu grebla, din greșeală, de către colega de echipă. Odata încheiată proba, cursa continuă la Asia Express. Concurenții au fost nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge la o plajă.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste cine au dat Oana şi Găinușă pe plajă

La un moment dat, telefoanele au sunat și perechile de la Asia Express au primit un mesaj prin care li se cerea să facă mai multe fotografii: cinci la număr.

Vezi și

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au încercat să convingă un turism să îl fotografieze, pentru a îndeplini misiunea dată de Irina Fodor. Doar că surpriză, acesta a refuzat să apară în imagini pentru că nu voia să afle familia sa unde se află și de cine e însoțit.

Bărbatul, întins pe șezlong, avea alături o doamnă cu care, se pare, nu voia să fie văzut de către cunoscuți. Degeaba au încercat cei doi concurenți să îl convingă de faptul că pozele nu vor ajunge pe rețelele sociale. ”Ce ți-e și cu Thailanda asta. Ce se întâmplă în Thailanda, rămâne în Thailanda. Nu se dă nici măcar la Asia Express”, a zis Oana Paraschiv.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus. Emisiunea integrală se vede în AntenaPlay.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Media » Asia Express sezonul 7. Cu cine s-au întâlnit pe plajă Mihai Găinușă și Oana Paraschiv. A refuzat să fie filmat