Antena Meniu Search
x

Când are loc premiera maraton a sezonului 12 Chefi la cuțite. Show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive, la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 11:17

Când are loc premiera maraton a sezonului 12 Chefi la cuțite. Show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive, la Antena 1
Când are loc premiera maraton a sezonului 12 Chefi la cuțite. Show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive, la Antena 1 - Antena 1

Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au ascuțit cuțitele, și-au pregătit cloșurile și lansează invitația acestei toamne, din 2 septembrie, la Antena 1: ”Hai la masă, România!”, la un nou sezon Chefi la cuțite cu concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese... în cele mai generoase porții.

Pentru că de data aceasta, show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite. Se anunță, așadar, o toamnă fierbinte, cu o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și în care fiecare dintre cei trei Chefi intră cu o miză grea.

Mai multe detalii pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Când are loc premiera maraton a sezonului 12 Chefi la cuțite. Show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive, la Antena 1