Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Chefi la cuţie, marea finală, miercuri de la 20:30. Urmează o cursă memorabilă: provocarea de care vor avea parte cei 3 finalişti

Este seara marii finale Chefi la cuţite sezonul 13 – urmează o cursă memorabilă în bucătăria show-ului culinar, după ce ieri seară, am urmărit cei nouă concurenţi care au trăit intens emoţiile Semifinalei. Toti chefii au avut fiecare câte trei competitori în maratonul ediţiei de ieri.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 08:05

De la proba gătitului alături de cineva drag la prepararea unei farfurii fine dining cu ingrediente de top, dar și a unei farfurii care să reprezinte amprenta culinară personală, cei nouă semifinaliști au trecut prin trei jurizări diferite, fiecare punct obținut adăugând greutate în topul final. Rezultatul îl aflăm în această seară, când Irina Fodor va nominaliza cei trei finaliști care se vor lupta pentru marele trofeu al sezonului 13 Chefi la cuțite.

Finala îi va provoca pe competitori să își alcătuiască strategic câte o echipă din foștii concurenți și să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal și desert, jurizat de nume sonore de specialiști în domeniul gastronomic. Cum se va desfășura cursa culinară și cine va câștiga marele trofeu aflăm în seara aceasta.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Media » Chefi la cuţie, marea finală, miercuri de la 20:30. Urmează o cursă memorabilă: provocarea de care vor avea parte cei 3 finalişti