Antena Meniu Search
x
LIVE

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a "certat" cu Florin Dumitrescu

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă „periculoasă” ce a adus haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, la un pas să cedeze și să abandoneze tot.

De Redactia Observator la 01.10.2023, 21:25
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a "certat" cu Florin Dumitrescu
- a1.ro

Chef Cătălin Scărlătescu a venit cu o „lovitură” pe măsura așteptărilor pentru echipele adverse în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Juratul a așteptat momentul potrivit pentru a da o amuletă neașteptată. Organizarea concurenților săi l-a făcut pe chef să apeleze la un avantaj în probă. Așadar, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a folosit o „armă” puternică în competiția show-ului culinar: „E un haos în bucătărie astăzi ca la nebuni”.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas cu gurile căscate atunci când au văzut că s-a apăsat butonul roșu din platou. Panica și haosul s-au instalat la bancurile de lucru, după ce chef Cătălin Scărlătescu a citit amuleta. „Mare șmecherie n-are ce să fie! N-are cu ce să ne atace grav”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu, înainte de a descoperi ce se află în spatele tocătorului din lemn.

Pentru a-și ajuta echipa să câștige, chef Cătălin Scărlătescu a scos din dotare un avantaj spectaculos. Acesta are puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute două echipe la bancurile adverse. „Când am auzit amuleta a căzut cerul pe mine!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu. „S-a terminat totul cu amuleta aia”, a zis un concurent din echipa magenta. „Deci n-am văzut așa haos pe bancuri în viața mea”, a mai dezvăluit chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a fost la un pas să cedeze și să renunțe la probă când a ajuns la bancul de lucru de la echipa portocalie: „Eu astăzi cred că îmi iau liber!”. Nici momentele tensionate nu au lipsit din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu s-a enervat foarte tare, după ce chef Cătălin Scărlătescu a luat hârtia pe care se aflau ingredientele concurenților lui chef Sorin Bontea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Media » Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a "certat" cu Florin Dumitrescu