Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoţionant pentru Ștefan Popescu

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoționant pentru Ștefan Popescu, care a realizat că nu va avea echipă în battle-uri.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 21:35

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoţionant pentru Ștefan Popescu
- a1.ro

Ultimul joc de amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13 a adus nu doar un avantaj important, ci și un moment în care Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoționant pentru Ștefan Popescu, care a realizat că nu va avea echipă în battle-uri.

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, gest emoționant pentru Ștefan Popescu

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și anunțat ce avantaj aduce ultima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Curiozitatea juraților a fost mare și toți au fost nerăbdători să afle ce li s-a pregătit: „Chiar se termină?! Abia m-am obișnuit. Vreau să închei în glorie și cu ultima amuletă”, a zis Alexandru Sautner. „Le-am jucat cu toată ființa mea și simt că voi elibera stresul după această amuletă”, a fost de părere Orlando Zaharia.

„A fost dificil, emoționant, dar dificil. Amuleta cu numărul 11, dar eu nu mi-am revenit încă. Încă procesez, încă mi-e greu să cred, încă lupt cu mine ca să mă liniștesc, să mă calmez. Am venit în acest război gata să conduc o echipă, despre asta era vorba! Nu să fiu pe locul 1, 2 sau 3. Nu, dar merg înainte! Nu se oprește lumea acuma. Pentru mine ar fi super fantastic să închei acest război al amuletelor câștigând amuleta. Și voi lupta la fel ca la celelalte să o iau”, a zis Ștefan Popescu, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Un moment surprinzător a fost atunci când Alexandru Sautner a mărturisit faptul că, de cele mai multe ori, micile detalii au făcut diferența la jocul de amuletă. În opinia sa, faptul că Ștefan Popescu nu are echipă în etapa de battle-uri nu înseamnă că este un bucătar mai slab decât restul.

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoţionant pentru Ștefan Popescu