Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au explodat în bucătărie. Ce s-a întâmplat

În ediția 24 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 octombrie 2023, haosul s-a dezlănțuit în bucătărie. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu nu și-au mai putut stăpâni reacțiile la erorile concurenților lor. Ce s-a întâmplat la bancuri.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 22:18

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au explodat în bucătărie. Ce s-a întâmplat
- a1.ro

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine. Cu ochiul pe ceas, se trece ușor ba prin agonie, ba prin haz de necaz, dar marea încercare se va plimba în această seară pe banda de viteză la revenirea farfuriilor pe o zi extrem de dificilă, pentru că se anunță o eliminare dublă.

Proba de astăzi este „mâncare românească reinterpretată și subtema generală este meniu: starter, main course, desert, toate pe aceeași farfurie”, în doar 60 de minute. Cuțitul de aur al echipei Soarelui Răsare, Valentin Timofte, discuta cu Maryoris despre ce au de gătit, însă lui chef Sorin Bontea i s-a părut ceva extrem de ciudat. Acesta a descoperit că cei doi aveau de gând să facă o combinație despre care el nu a auzit, lucru care a pus benzină pe focul greu de gestionat: “Ce mama dracu de iahnie faceți, mă, voi? Ba cu ardei, ba cu usturoi. Eu n-am mâncat în viața mea iahnie de fasole cu usturoi”. Apoi a observat că Valentin strecura fasolea: “De ce faci așa, deșteptule!?”

“Eu am strecurat fasolea. De obicei, eu nu folosesc zeama din conservă”, explică Valentin. “O lași fără gust, bă, copilule”, spune chef Sorin Bontea. După strat, s-a atins rapid temperatura de fierbere, iar chefii au dat în clocot! Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente din bătălia echipelor. Situația nu a fost diferită nici la Florin Dumitrescu în echipă. Greșelile sabotează și aici timpii de lucru. Cheful echipei Amanita Regală a avut un moment în care și-a pus mâinile în cap și a început să vorbească singur. La capătul puterilor, chef Dumitrescu a apelat la un joc psihologic: “Ăștia nu înțeleg că diseară sunt două eliminări, jur! Jur că ei nu înțeleg! Nimeni nu înțelege! Nimeni nu înțelege presiunea momentului și mă enervează maxim că pe mine mă doare mai rău decât îi doare pe ei, de parcă eu aș câștiga 30.000 de euro! Deci, mor!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au explodat în bucătărie. Ce s-a întâmplat