Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce echipe au intrat la individuale. Chef Sorin Bontea, ieșire nervoasă greu de controlat

În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, banda s-a jucat cu emoțiile echipelor, iar verdictul i-a lovit. Haosul s-a dezlănțuit în platou după ce a intrat ultima farfurie.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 22:35

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce echipe au intrat la individuale. Chef Sorin Bontea, ieșire nervoasă greu de controlat
- a1.ro

După al 10-lea battle în care au sărit scântei între cele trei echipe, degustătorii au dat verdictul. Concurenții și cei trei chefi au privit banda cu sufletul la gură, echipa Amanita Regală cu dorința de a-și depăși recordul de câștiguri, iar celelte două cu speranța că vor rupe „blestemul”. „Bontea are cele mai mari șanse azi. Din punctul meu de vedere, la el e cel mai bine”, a ținut să precizeze chef Florin Dumitrescu pentru echipa sa.

„Hai să câștigăm astăzi”, a spus și acesta când banda a început să meargă. Așa cum s-au obișnuit deja cu toții, prima farfurie care a intrat a fost portocalie, urmată de una albastră. Ce de-a treia farfurie adusă de bandă a aparținut echipei Sanit-Tropez. „Culoare nouă pe banda asta. Să vezi și să nu crezi, o fi gătit altcineva dincolo la banc azi?”, a întrebat retoric Ursu. „Mulțumim și pentru aportul vostru”, a adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

La scorul de 3-4-3, în favoarea Amanitei Regale, chef Sorin Bontea deja nu mai avea răbdare și lovit coșul de gunoi. Haosul s-a dezlănțuit însă în bucătărie, după ce banda a adus verdictul. Deși cu toții au spus că echipa Soarelui Răsare a avut cea mai bună farfurie în al 10-lea battle, aceasta a obținut doar 3 puncte. Celelalte două echipe au primit câte 4 farfurii și a fost remiză, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023.

„S-a spart ghinionul”, a spus Alex Bunea, noul membri de la Saint-Tropez când a intrat utima farfurie turcoaz. „Nu cred! Foarte ciudat”, a exclamat și chef Florin Dumitrescu. „Mă, mi s-a întunecat vederea. M-am schimbat la față. Îmi exploda vena”, a spus căpitalul echipei Soarelui Răsare înainte de a se dezlănțui. Extrem de supărat, chef Sorin Bontea a avut o ieșirea nervoasă, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. El a aruncat două tocătoare spre standul cu farfurii și platoul s-a umplut de cioburi, însă nimic nu l-a putut opri. „Înseamnă că nu mai știu nimic despre mâncare. 3 farfurii la asta!”, a fost tot ce a putut să mai spună înainte să părăsească nervos platoul Chefi la cuțite.

„A avut cea mai bună farfurie de pe masă. Nu a intrat în egalitate, nu a câștigat, e normal să se enerveze”, a explicat chef Florin Dumitrescu. „Cred că o să înțeleagă degustătorii de la battle-ul următor dacă o să punem mâncarea în linguri. Nu mai avem farfurii, fraților”, a mai glumit el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce echipe au intrat la individuale. Chef Sorin Bontea, ieșire nervoasă greu de controlat