Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Cei trei jurați s-au luptat pentru cea de a doua bombă cu amulete din acest sezon

În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, chefii se luptă pentru a doua bombă cu mai multe amulete din sezonul 12. Este vorba despre un premiu râvnit de toți cei trei jurați, întrucât bomba conține mai multe amulete cu avantaje esențiale pentru etapa confruntărilor pe echipe.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 22:13

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Cei trei jurați s-au luptat pentru cea de a doua bombă cu amulete din acest sezon - Antena 1

Ediția 9 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 13 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă savuros. Lupta pe ringul amuletelor devine din ce în ce mai aprigă și este asemănată de către chef Florin Dumitrescu cu o bătălie intergalactică, nici discursul său nu se abate de la metafora ce a surprins în ediția din această seară:

“Dragă jurnal de bord, suntem departe în Univers. Sunt 25 de zile de când am pierdut legătura cu Pământul. Am gătit pentru aceste amulete care ne îmbunătățesc plutirea în Univers pentru războiul stelar și sunt puțin speriat de faptul că degustători pe care îi avem de fiecare dată pentru aceste amulete vin din galaxii foarte îndepărtate și nu putem să le ghicim gusturile culinare, ei fiind obișnuiți cu tot felul de gusturi neobișnuite pentru noi. E ziua nouă de audiții și zici că suntem pe nava spațială din Alien”, spune chef Florin Dumitrescu.

În bucătărie, Irina Fodor are o masă acoperită cu o pânză neagră, sub care se află surprizele pentru preparatele de azi. Ultima dată, în ediția din 11 septembrie Chefi la cuțite, am putut vedea că aceeași masă “strașnică” i-a pus în mare dificultate pe chefi și au fost provocați să își împartă preparate pentru a-și îngreuna munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Cei trei jurați s-au luptat pentru cea de a doua bombă cu amulete din acest sezon