Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu suspine

În ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, chef Sorin Botnea a pus în joc una dintre cele mai temute amulete. Cum și-a încurcat adversarii.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 22:34

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu suspine
- a1.ro

Irina Fodor a dat startul celui de-a doilea battle, în care echipele trebuie să gătească folosind combinații de ingrediente imposibile. Dacă proba din ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023 nu era îndeajuns de grea, chef Sorin Botnea a pus în joc și o amuletă.

Concurenții nici nu au apucat să ajungă în cămară, că în platou a răsunat alarma. Chef-ul echipei portocalii a pus în joc una dintre cele mai temute amulete care spune că „echipele adverse vor găti cu mâinile legate timp de 30 de minute din timpul unei probe”. El a hotărât ca cele 30 de minute să se activeze în prima parte. „Mă gândeam doar la foile de plăcintă. Cum le desparți dacă sunt lipite una de alta?”, a spus Fabian de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

În încercarea de a-și ajuta echipa turcoaz să nu încalce regula, chef Cătălin Scărlăscu a găsit o idee inedită. El i-a pus pe concurenții lui să își țină o mână la spate, bagată în șorț pentru a respecta amuleta pusă în joc de chef Sorin Bontea în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

„Ne apucăm și facem plăcită. L-am pus in charge pe Cosmin, Cuțitul meu de aur să facă un decor mai interesant, să le luăm ochii la la robotică. Să facă o chestie așa...nanotehnologie, să facă vreo altfel de melodie. Să facă... că m-am săturat”, a spus chef Cătălin Scărlătescu. Și chef Florin Dumitrescu și-a organizat în echipa în așa fel încât să respecte atât tema, cât și interdicția amultei. În același timp, echipa portocalie, a profitat de avantajul obținut de chef-ul lor și au dat tot ce au mai bun, în speranța de a câștiga prima lor amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu suspine