Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 3 aprilie 2024. Cine sunt gemenii Gabriel și Mihai Corbu. Au făcut show în bucătărie şi preparatele lor i-au uimit pe toţi

Chefi la cuţite, 3 aprilie 2024. Gemenii Gabriel și Mihai Corbu i-au surprins pe jurați în ediţia cu numărul 8 a emisiunii, difuzată miercuri seară la Antena 1 şi în AntenaPLAY

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 22:25

Vezi și

Chefi la cuţite, 3 aprilie 2024. Potrivit a1.ro, Gabriel și Mihai Corbu au făcut show în bucătăria show-ului culinar. Cei doi gemeni simpatici au gătit împreună în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024 pentru a-i impresiona pe jurați.

Cine sunt Gabriel și Mihai Corbu, de la Chefi la cuţite

„Pe farfuria noastră am așezat trei aperitive micuțe, iar al doilea preparat a fost un desert. Ne-am inspirat din dulcele copilăriei: grișul cu lapte. Am pornit de la para caramelizată în coniac și unt”, a povestit unul dintre concurenți.

Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia au fost luați prin surprindere de ceea ce au găsit sub cloșuri. Aceștia au analizat în amănunt preparatele gemenilor.

Pe acelaşi subiect

„Ce bine arată! E bucătar 100%, a muncit într-un restaurant Michelin. Chiar sunt uimit!”, a specificat chef Richard Abou Zaki. Farfuriile lor au stârnit o mulțime de reacții din partea celor patru chefi. Lui chef Orlando Zaharia i-a fost foarte greu să înțeleagă unele elemente pe care Gabriel și Mihai Corbu le-au folosit: „Ce e asta?!”.

Juraților nu le-a venit să creadă când au aflat că Gabriel și Mihai Corbu sunt gemeni deoarece asemănarea dintre ei nu este foarte vizibilă. Aceștia le-au dezvăluit chefilor că au o fermă care produce legume ecologice.

Chef Richard Abou Zaki a fost foarte curios să afle cum de concurenții au o astfel de pasiune la vârsta lor. Răspunsul acestora nu a întârziat să apară: „E vorba de pasiune la mine”.

„Dar cum ai găsit pasiunea asta?”, a mai întrebat juratul. „Păi nu găsești pasiunea, o simți. Spre exemplu tu de ce gătești? Cum ai găsit tu pasiunea asta? Noi de mici am consumat tot ce am găsit în pădure, inclusiv ciuperci. Acolo a fost copilăria noastră”, a fost replica pe care i-a întors-o un concurent.

Irina Fodor și-a stăpânit cu greu hohotele de râs când a văzut ce se întâmplă în platoul show-ului culinar. „Voi aveți două caractere diferite, el e un pic mai calm, iar tu mai...”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki în glumă despre cei doi gemeni simpatici. „El e mai agitat un pic, dar ne completăm!”, au adăugat ei.

Chef Richard Abou Zaki și-a mai dorit să afle cine a făcut desertul în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024: „Întreb, ca să nu te enervezi cu mine”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 3 aprilie 2024. Cine sunt gemenii Gabriel și Mihai Corbu. Au făcut show în bucătărie şi preparatele lor i-au uimit pe toţi