Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii

În ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023, Irina Fodor a dat startul unei noi probe pentru a stabili ordinea în care echipele își ale ingredientele. A fost o noutate chiar și pentru cei trei chefi, care s-au implicat trup și suflet.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 22:04

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii
- a1.ro

Irina Fodor și-a făcut apariția în platou, dar nu a venit cu o veste bună pentru concurenții rămași în cele trei echipe. Prezentaorea TV i-a anunțat că urmează o probă „un pic complicată”, iar „nebunia” s-a dezlățuit, în ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023. „Este vorba de mimă”, a fost vestea pe care a dat-o aceasta. În timp ce unii concurenți s-au bucurat să afle despre ce este vorba, chef Florin Dumitrescu a încercat să se facă mic și să se ascundă.

Înainte de a da startul jocului de mimă, din ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023, prezentatoarea le-a explicat tuturor regulile. „Vom juca acest joculeț pe rând. Rikito va veni la fiecare echipă cu un plic. Fiecare plic are un număr fix de cartonașe. Avem o clepsidră care ne arată 5 minute, iar în acele minute, chef-ul trebuie să ghicească ceea ce mimează concurenții. Regula de bază e că în momentul în care începem jocul, trebuie să fie liniște totală în platou. Trebuie să nu aud niciun cuvânt și să nu văd niciun semn care ar putea ajuta”, a mai adăugat Irina.

„Mă gândesc când o ajuge pe la Habibi, pe la Mary, că ei nu prea înțeleg”, a spus îngrijorat chef Sorin Bontea. Deși echipa magenta a fost cea care a pornit, când au văzu concurenții ce cuvinte au de mimat, le-a pierdit entuziasmul. „Pentru mimă în limba română, apăsați tasta 1”, a glumit chef Florin Dumitrescu. Cu toate acestea, ei au ghicit 3 cuvinte.

Umătoarea echipă care și-a făcut curaj a fost cea turcoaz. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a mima cuvintele de pe cartonașe, dar lui chef Cătălin Scărlătescu nu i-a fost așa ușor să ghicească. Astfel, echipa Saint-Tropez a reușit să descopere doar 2 cuvinte, din ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023. A venit și rândul echipei portocalii, iar chef Sorin Bontea a încercat din răsputeri să îi depășească pe adversari și să obțină avantajul. Și au reșit, cu 4 cuvinte.

„Dacă îi vedeați fața lui Valentin...roșu. Pune băiatul ăsta așa de mult suflet în orice face. Nu știam ce să fac, dacă să mă iau de el. Ziceai că vrea să ma bată”, a adăugat căpitanul echipei Soarelui Răsare. Irina Fodor a descoperit apoi cele 12 ingrediente ascunse sub cloșuri, iar echipele au început să aleagă ingrediente, în ordinea punctelor obținute la jos. De data aceasta, chefii au ales primii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii